Gör mobilen personlig genom att designa ditt eget mobilskal

designa egna mobilskal

Mobiltelefonen är numera en accessoar som finns med oss varje dag oavsett var vi befinner oss. Det gör att det blivit populärt att designa egna mobilskal, snarare än att köpa färdiga hos butiker. Här tar vi fram tips på var du hittar bra tjänster där du kan designa egna mobilskal online.

Det pratar inte ofta om mobildesign inom herrmode trots att mobilen är en av våra personligaste accessoarer som alltid finns med oss. Mobiltelefonerna har också blivit allt större under de senaste åren och det gör att de är mer synliga än någonsin. Ett eget mobilskal gör mobiltelefonen både unik och personlig. Nu är det också enklare än någonsin att hitta tjänster för att få fram unika mobilskal till alla modeller av telefoner.

Var kan man designa egna mobilskal?

Det finns speciellt en tjänst som kan rekommenderas för att designa ett eget mobilskal. Hos Fyndiqs tjänst DYO – designa ditt eget mobilskal kan du enkelt designa ett unikt och skräddarsytt skal till din mobil.

Redan tidigare har du kunnat hitta Sveriges största utbud av skal och mobiltillbehör hos Fyndiq och nu finns även en tjänst där du själv kan designa fodral och mobilskal.

Vilken design kan man välja?

Du kan välja bland hundratals olika designbakgrunder i deras designbibliotek, men om du önskar få designen helt unik är det bäst att använda egna bilder. Du laddar helt enkelt upp dina egna bilder eller fotografer direkt från telefonen, sedan får du designen skickad till dig.

Du kan få egen design på allt från fodral och skydd till skal. Den kan tryckas både på fram- och baksida på telefonen med högsta möjliga kvalitet på färgåtergivningen. Det finns också möjlighet att designa skal för de flesta modeller av telefoner, som vanliga och mindre vanliga modeller av iPhone, Samsung, Sony Xperia och Huawei.

Avslutningsvis – En personlig accessoar

Mobilen är en så självklar del av vår vardag att vi inte ens reflekterar över det längre. De som växte upp under 1990-talet och början av 2000-talet minns kanske att så inte var fallet tidigare. Det skulle dröja ett bra tag in på 2010-talet innan vi fick de Smartphones som nu ses som en självklarhet bland oss.

Nu sköts det mesta av våra ärenden via mobiltelefonen och det är en utveckling som endast tilltar. Det är svårt att förutspå utvecklingen för mobiltelefoner, men i dagsläget är det inne med stora mobiler. Det gör det enkelt att både läsa och ta hand om allt som behöver göras i vardagen.

För de som önskar göra de allt större mobilerna mer personliga och stilrena finns nu också bättre tjänster än någonsin tidigare. Här fick du några tips på vägen!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *