Drinktips för ljumma septemberkvällar – Campari & Tonic

campari aperitivo

Sommaren börjar gå mitt sitt slut, men ännu finns tid att njuta av den sista värmen med goda drinkar. Det finns en del klassiska drinkar med kulstatus i världen. Här kommer ytterligare en drink som har alla förutsättningar att bli en ny klassiker i all sin enkelhet.

Campari & Toni – perfekt drink för sensommaren

Ekobryggeriet har nu tillsammans med Campari skräddarsytt en läskande ny tonic med en uppfriskande smak av blodgrape. Tillsammans har de två komponenterna kommit att bli en av sommarens absoluta favoritdrinkar, Campari & Tonic.

Ta tillvara på sensommarens ljumma kvällar med Ekobryggeriets nya tonic, omsorgsfullt framtagen för att kunna blandas till en perfekt symbios tillsammans med den röda aperitifen. En cocktail som snabbt blivit en av sommarens mest uppskattade cocktails.

campari tonic drink

Samarbetet mellan Ekobryggeriet och Campari

Ekobryggeriet producerar idag Sveriges främsta ekologiska premiumtonic och har sedan juni utökat sitt sortiment med en unik ny tonic. Den ljusrosa tonicen tillverkas på en av Sveriges vackraste fabriker på Österlen och är i och med samarbetet med Campari den första av sitt slag.

Partnerskapet blev en stor succé och har redan sålt slut tre gånger, något som starkt tyder på Campari & Tonic som en av sommarens godaste drinkar.

campari tonic drink recept

Så här blandar du din Campari & Tonic

  • 5 cl Campari
  • 15 cl Ekobryggeriets Aperitivo Tonic*

Blanda i ett stort vinglas fyllt med is och garnera med en limeklyfta.

*Ekobryggeriets Aperitivo Tonic finns att köpa på välsorterade Ica butiker och går att beställa på delitea.se.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *