E-bok om julöl som du kan använda vid shoppingen!

bästa e-bok om julöl 2020

Örjan Westerlund är känd för sin bok ”101 öl”, som blivit uppskattat bland ölälskare runtom i landet. Nu kompletteras den med en specialutgåva i form av en e-bok om julöl.

Det är många som söker efter öl till julbordet. Det finns en hel del bra julöl som nu lanserats på marknaden. Eftersom det är så många nya varianter kan det vara bra med en guide som hjälper en på vägen.

Praktisk e-bok om julöl

Det som är extra smart med den bok om julöl som nu lanseras är att den kommer som e-bok. Boken 41 julöl som du måste dricka innan trettondagen har utformats som en guide. Det gör så att läsaren kan ha den med vid shoppingen och enkelt guidas runt bland utbudet i butikerna.

Urvalet av ölsorter är gjort utifrån allt det som gick att få tag hos Systembolaget i början av december. Det är alltså en färsk utgåva som vi nu kan ta del av.

Några storsäljare bland julöl finns med i boken. Det finns även märken från små svenska och utländska tillverkare.

bästa julöl 2020

Förutom Örjan Westerlund består panelen även av Lova Bannister. Parets tanke har varit att få in ett lite bredare perspektiv.

– Vi skrattade gott åt alla associationer till julkryddor som kom upp. Och det var komiskt hur små skillnader det ändå blev mellan de manliga och kvinnliga smaklökarna. Vi provande blint, men hade ändå i stort sett samma favoriter. De bästa vill vi rekommendera så långt de räcker!

julöl rekommendationer 2020

– På begäran från 101 öl-läsarna vill vi bidra till nya upptäckter även bland julölen. Varje år är utbudet av julöl fantastiskt. Mängden gör i värsta fall att man går på säkra val och missar nya godsaker. Därför hjälper ”41 julöl” med tips för den som står vid ölhyllan och tvekar! säger författarna.

”41 Julöl” kan köpas som e-bok. Layouten på boken är gjord för att den skall kunna användas som shopping-guide. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *