En guide till Amazon Prime rea – vi väljer tre fynd för gentlemannen

Amazon Prime rea

Idag startar Amazon sin Amazon Prime-rea. Rean som är känd från USA finns nu också i Sverige, via amazon.se. Den 11-12 oktober fylls sajten av erbjudanden, men rean gäller enbart för Amazon Prime-medlemmar.

Amazon.se är den moderna världens bazaar, med alla typer av produkter från hela världen. Produkterna är också av väldigt varierande kvalitet, med allt från lågpris till etablerade varumärken. Det gör det verkligen svårt att navigera bland alla erbjudanden. Därför har Gentlemannaguiden.com valt ut tre fynd som vi utan tvekan kan rekommendera dig som söker kvalitetsprodukter till ett bra pris från Amazon Prime rea.

Tre fynd på Amazon Prime rea i Sverige

Moleskine anteckningsbok

#1: Klassisk anteckningsbok från Moleskine – 120kr

Moleskines anteckningsblock är en stapelvara för den som vill ta sina anteckningar med stil. Inspirationen kommer från de anteckningsböcker som var vanliga i Paris på 1800- och 1900-talet och som populariserades av reseförfattaren Bruce Chatwin i sin bok ”The Songlines” 1987. Företaget Moleskine startades dock först 1994 i Milano.

Namnet Moleskine (carnet Moleskine på franska) kommer från den svarta vaxduken som böckerna var inbundna i. Det finns ett flertal storlekar, färger och varianter. Vi har valt ut en myrtelgrön, lite större anteckningsbok för den som vill föra lite mer omfattande anteckningar.

#2: Eboksläsaren Amazon Kindle Paperwhite – 1039kr

Amazon Kindle, uppbackad av Amazons massiva bokutbud, har revolutionerat bokindustrin. Amazon har ett enormt utbud av engelska böcker på Kindle inom både fiction och non-fiction, och det finns nog inte många böcker som saknas. Gentlemannaguiden gillar naturligtvis böcker som det går att ta på, men det går inte att sticka under stol med att det är både enklare och smidigare att ha sitt bibliotek digitalt. Kindle gör det också lätt att söka och ta anteckningar.

Kindle Paperwhite erbjuder en perfekt kombination av låg vikt, en 6,8 tums skärm och lång batteritid. Skärmen har en ställbar färgton och mycket hög upplösning på 300 dpi som gör den till det bekvämaste sättet att läsa e-böcker. Kindle Paperwhite är dessutom vattentät enligt IP8X, som ska betyda att den tål ett dopp i poolen eller badkaret.

Philips OneBlade Pro

#3: Trimmer Philips Oneblade Pro – 749kr

Oavsett look behöver varje gentleman förr eller senare trimmas till. När inte barberaren är tillgänglig är Philips Oneblade Pro det perfekta alternativet. Det dubbelsidiga bladet gör det enkelt att trimma med precision på både ansikte och kropp. Trimkammen kan ställas in i 14 steg mellan 0,4 och 10mm.

Hur blir jag medlem i Amazon Prime?

Amazon Prime är som de flesta vet Amazons shoppingklubb. Från att ha först bara varit inriktad på frakt, erbjuder Amazon Prime nu flera andra fördelar.

Frakten finns fortfarande där och för ett fast pris per månad ger Amazon Prime fria hemleveranser med 1-2 dagars leveranstid. I storstäderna finns t.o.m. möjlighet för hemleverans. Dessutom ingår Prime Video, med stora produktioner som The Rings of Power, Reacher och Wheel of Time plus Amazon Gaming (Twitch). Slutligen erbjuder Amazon också sina Amazon Prime rea som bara är tillgängliga för medlemmar i Prime.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *