Eton lanserar ny hybridskjorta – använder atleter för att sätta den på prov

Eton ny 4-vägs stretchskjorta Marvin Tay

Eton lanserar en skjorta som kombinerar sportklädselprestanda med elegant klädskjorta. Four-Way Stretch Shirt har ett lyxigt tekniskt tyg som tänjer på gränserna för vad en stretchskjorta kan vara: med enastående rörlighet och mikroluftvägar för andningsförmåga.

Vi har tidigare skrivit om trenden med att allt fler klassiska herrmodeplagg får egenskaper som vi tidigare sett hos funktionsplagg. Det både i form av egen utvecklad produktionsteknologi och samarbeten. Nu kommer en nyhet från svenska skjorttillverkaren Eton som lanserat en helt ny Four Way Stretch skjorta.

Läs om fler trender på vår sida om herrmode 2022.

The Performance of Your Life

Eton stretchskjorta Oscar Salomonsson

I deras kampanj, The Performance of Your Life, sätter de skjortan på prov. Med hjälp av toppartister som gav allt de kunde sträcka ut varje tum av skjortan för att bevisa dess enastående rörlighet.

I sin senaste kampanj använder Eton topppresterande atleter för att sätta sin Four Way Stretch skjorta på prov. Oscar Salomonsson, premiärdansare på Den Kungliga Operan, och friidrottaren Marvin Tay testar gränserna för vad en stretchskjorta kan vara.

eton ny stretchskjorta 2022

Etons Four Way stretch kommer i ett lyxigt tekniskt tyg, med enastående rörlighet, mikroluftvägar för andningsförmåga och tillverkad i snabbtorkande, återvunnet polyamid.

Produktinformation:

  • God rörlighet och bibehållen passform
  • Teknik som är vanlig i träningskläder: mikroluftvägar som gör att plagget andas, släpper ut fukt och förblir fräscht
  • Wide spread-krage, löstagbara kragstånd
  • Strykning på låg temperatur – lättskötta egenskaper

Four-Way Stretch-skjortan är ett stilfullt hybridplagg för män som vill hålla sig skarpa när de arbetar för att nå sina mål. Att prestera i livet har aldrig sett så bra ut.

Skjortan har nu lanserats och du hittar den på etonshirts.com och i utvalda butiker. Skjortan finns i fem färger och kostar 1499 kronor. 

Om Eton

eton ny skjorta februari 2022

Eton är ett ledande, globalt varumärke för lyxiga herrskjortor och accessoarer, som grundades 1928 i byn Gånghester i Sverige. Varumärket, som är dedikerat till kvalitet, innovation och stil, designar och tillverkar skjortor för varje tillfälle i en mans liv, från moderna klädskjortor till lyxiga fritids- och kvällsskjortor. Raffinerade herrtillbehör erbjuder det perfekta komplementet.

Eton finns på 50 marknader över hela världen genom sin officiella webbutik, varumärkesbutiker i New York, London, Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Frankfurt samt några av världens mest prestigefyllda butiker, däribland Harrods, Selfridges, Nordstrom, Saks Fifth Avenue, Tsum, Galeries Lafayette, Le Bon Marché och KaDeWe.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *