Eton presenterar den lyxiga överskjortan

stiltips män

Nu presenterar Eton Shirt sitt lyxigaste lager på lager-plagg någonsin: en överskjorta i fyrficksmodell tillverkad av en helt ny version av dobbyväven som hämtar inspiration från grenadintyget.

Det superlätta och oerhört eleganta dobbytyget har stil och textur i en klass för sig. Det kan bara liknas med den grenadin som Eton använder i några av sina mest exklusiva slipsar. Det här är ett av Etons allra mest avancerade hybridplagg. Mixen av skjorta och jacka är det moderna alternativet till den eleganta blazern.

Detta är det perfekta lagerplagget för säsongen. Plaggets textur är dess hemliga styrka. I avslappnad design och med specialanpassad längd är detta den perfekta skjortan att låta hänga fritt för en ledig casualstil. Bär den över en flanellskjorta för en sportig och trendig stil.

Kombinera med en exklusiv foulardscarf i oversizemodell, som är tillverkad i en fjäderlätt ullväv. Scarfen ger en elegant touch till din outfit. Det handmålade blommönstret är tryckt på ullväven för en unikt lätt känsla, storleken till trots. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *