Exklusiva Acqua di Parma ger Grand Hôtel italiensk fägring

Grand Hôtel introducerar de exklusiva italienska badrumsprodukterna från livsstilsvarumärket Acqua di Parma. Badrumsprodukterna består av bland annat tvålar, schampon, och duschkrämer – och blir en extra dimension i den totala hotellupplevelsen. Alla produkter i serien är handgjorda och innehåller den klassiska Colonia-doften av fräsch citrus. Produkterna finns i alla badrum och toaletter på hela hotellet.

Acqua di Parma har blivit en ikon bland exklusiva varor tack vare sin elegans och noggrannhet för detaljer. För en tid sedan lät Acqua di Parma ta fram en specialserie för världens absolut bästa hotell med samma unika formula som den klassiska serien. Det är nu den serien som tar plats i Grand Hôtels badrum.

– Vi vill erbjuda våra gäster det absolut bästa som finns på marknaden och Acqua di Parma är ett märke som verkligen lever upp till våra krav på hög standard. Vi hoppas att produkterna inte bara ska bli en fröjd för ögat med sin vackra design utan även att deras noggrant framtagna innehåll ska ge gästen en unik och avslappnade upplevelse, berättar Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

acqua di parma grand hotel 3

2004 lanserade Acqua di Parma en specialserie för de bästa hotellen i världen. Serien bygger på den klassiska doften Colonia som har innehållit samma ingredienser ända sedan den lanserades år 1916.

acqua di parma grand hotel 9

Badrumsprodukterna består av bland annat tvålar, schampon, och duschkrämer. Produkterna finns i alla badrum och toaletter på hela hotellet.

grand hotel fasad

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm och det enda hotellet i Sverige som är medlem i The Leading Hotels of the World. Med sin vackra miljö och sitt fantastiska läge i stadens hjärta har Grand Hôtel varit en hemvist för internationella celebriteter, storslagna fester och hängivna livsnjutare sedan 1874. Den vackra Cadierbaren, Mathias Dahlgrens Guide Michelin-belönade restauranger och den inbjudande Verandan bjuder på storslagen utsikt mot Stockholms slott och ett utbud av mat och dryck i absolut världsklass. Grand Hôtel erbjuder även avkopplande bastubad och svalkande dopp i Nordic Spa & Fitness.

Grand Hotel Lobby

Den nyrenoverade Grand Hotel Lobby.

grand hotel Cadierbar

Cadierbaren vid Grand Hôtel.

grand hotel pool

Poolen vid Nordic Spa & Fitness i Grand Hôtel.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *