Exklusiva resekollektioner från Hugo Boss

Hugo Boss resekollektioner herrmode

Det ikoniska tyska märket HUGO BOSS har under de senaste åren nischat in sig som en av de absolut främsta gällande funktionellt, skräddat herrmode. Att så är fallet visar inte minst de samarbeten som man knutit till sig med några av de största fotbollslagen i världen under de senaste åren. Fotbollsspelare har självklart höga krav på komfort när de reser runt på matcher i Europa och här ligger HUGO BOSS längst fram i utvecklingen bland alla av de exklusiva märken som finns i världen.

Tidigare i år lanserade Hugo Boss en unik tvättbar kostym inom ramen för sin Travel Line. Det var inte frågan om världens första tvättbara kostym, men det som var unikt var att Boss använde sig till 100% av det exklusiva Virgin Wool-tyget i kostymen.

resekollektion tvättbar kostym från Hugo Boss

Hemligheten är det tättvävda garnet, som hindrar vatten från att tränga in genom tyget. Ett mer extremt exempel på tättvävda tyger är Gabardin, som bland annat används i Burberrys ytterrockar. Kavajen är okonstruerad och naturligtvis även skrynkelfri. Vilket gör denna till den perfekta resekostymen för mannen med ett hektiskt jobbliv.

Samarbeten med fotbollslag

I början av september meddelade Hugo Boss att de knutit till sig FC Internazionale Milano som samarbetspartner. Detta i ett två-årigt avtal som handlar om att allt från spelare, tränare till det tekniska teamet kring laget bär kostymer från Hugo Boss.

Hugo Boss inter milan
Den officiella resekostymen för Inter Milan från Hugo Boss.

Kostymen kommer att bäras under alla officiella evenemang som Inter Milan deltar i, både inom landet och i Europa. Kollektionen består av en mörkblå kostym från ”Create Your Look-linjen”, tillsammans med en mörkblå skjorta i stretchtyg. Till denna outfit hör också en slips i navy med Inters emblem på.

Detta är långt ifrån första gången Hugo Boss samarbetat med fotbollslag ute i Europa. Hugo Boss har också tagit fram resekollektioner för bland annat Roma, Real Madrid, Bayern München, Tottenham Hotspur och Paris Saint-Germain under de senaste åren och man har därmed nischat in sig som experter gällande bekväma resekollektioner inom herrmodet.

Hugo Boss Real Madrid

Hugo Boss har varit officiell partner till Real Madrid sedan år 2016 och samarbetet fortsätter ännu.

Hugo Boss Bayern München

Hugo Boss har samarbetat med Bayern München sedan 2017.

Hugo Boss Tottenham Hotspur

Samarbetet med Tottenham Hotspur påbörjade inför säsongen 2018/2019 – i ett samarbete där samtliga spelare och anställda runt laget bär kostymer från Hugo Boss.

Hugo Boss Paris Saint Germain

Ännu ett storlag inom europeisk fotboll som klär sig i kostymer från Hugo Boss är Paris Saint-Germain, i ett samarbete som faktiskt började redan år 2014.

Här hittar ni en del av de kostymer och plagg som burits av fotbollsspelarna genom åren.

Det är alltså inte förvånande att Hugo Boss klassas som en av de ledande tillverkarna av herrkostymer i dagens läge. Det som duger som resekostymer för fotbollsmiljonärer, duger med största sannolikt även för de flesta av oss ”vanliga dödliga” på våra arbetsresor.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *