Farsdagsspecial-parfymer hon gillar

Eftersom farsdag infaller på söndag är det hög tid att börja ta sig en funderare på presenter. En klassiker som många väljer är parfymer. När det gäller att välja parfymer är det dock många som blir osäkra. Vad skall man välja och framförallt vad gillar personen ifråga?

I detta inlägg tipsar jag om några parfymer som jag under mitt (alltför långa) liv hittills märkt att oftare än andra gått hem hos det andra könet. I detta fall alltså kvinnan. Det tycker i alla fall jag att kan vara ett urvalskriterium så gott som något då det gäller parfymer.

Hur har jag kommit fram till detta då kanske ni undrar. Jo, genom år av fältstudier, dvs. kommentarer både på vardag och fest. Om det är något som kvinnan tydligen lägger märke till så är det hur mannen doftar. Här är listan över de populäraste parfymer utifrån mina fältstudier:

PicsArt_1383813286965

1. Paco Rabanne, One Million. En riktig klassiker och dessutom en av de mest sålda parfymerna i Sverige. Finns det en kvinna som inte gillar denna?

2. Calvin Klein, Euphoria Intense. Inte lika populär som ovan nämnda, men i övrigt samma kommentarer som ovan. En lite mystisk och annorlunda doft som inte liknar något annat på marknaden. Min absoluta favorit.

3. Armani, Acqua Di Gio. Diskret och den mest vardagliga av alla på denna lista. Lätt citrusaktig enligt mitt luktsinne, men ändå galant.

4. Boss, Selection. Denna något bortglömda Boss-parfym är den mest maskulina på listan och avviker rätt kraftigt från Boss övriga urval av parfymer.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *