Filmerna vi ser fram emot 2020

the gentlemen film januari 2020

Filmåret 2020 är det många har väntat på, med ny Bond-rulle, en remake av Disneys klassiska Mulan, Wonder Woman 1984 och In the Heights för att nämna några. Det finns helt enkelt många anledningar till ett biobesök under året, vi har listat fyra filmer som vi ser mest fram emot att kolla på 2020.

Bad Boys for Life

Will Smith och Martin Lawrence är tillbaka för en sista tur i Bad Boys for Life, de båda föregångarna är filmer som har en speciell plats i många hjärtan. Original regissören Michael Bay kommer inte vara delaktig i Bad Boys for Life, utan det är Adil El Arbi och Bilall Fallah som tidigare gjort Black, som får förtroendet att regissera filmen. Många gånger har vi sett gamla klassiker förstöras när de ska göras på nytt och det är precis vad många är oroliga för nu också.  För alla Bad Boys-fans kan vi bara hoppas på att det bli ett värdigt slut för Mike Lowrey och Marcus Burnett.

Datum: 17 januari, 2020

The Gentlemen

Guy Ritchie som gjort sig känd för filmer som Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Sherlock Holmes och senast 2019-års Aladdin remake, har regisserat denna film med Matthew McConaughey i huvudrollen. En brittisk gangsterrulle om en amerikansk expat med gräs-imperium i London, som när han går i pension blir ett hett byte för andra som vill ta över hans område. Bland övriga skådespelare återfinns Charlie Hunnam, Hugh Grant och Colin Farrell.

Datum: 28 januari, 2020

James Bond – No Time To Die

Den riktiga gentlemannen Bond är tillbaka för första gången på fem år. Senast vi såg Daniel Craig gestalta världens kändaste agent var i Spectre från 2015. Övriga skådisar inkluderar Naomie Harris, Ralph Fiennes, Rory Kinnear och Ben Whishaw. Skådisen Rami Malek, som vann bästa manliga huvudroll för sin tolkning av Freddie Mercury i Bohemian Rhapsody på 2019 års Oscarsgala, spelar skurken. Cary Fukunaga, regissören som bl.a ligger bakom True Detective, tar sin an vad som antas bli Daniel Craigs sista Bondfilm. Vem som ska ta över efter Daniel Craig har varit en het potatis länge nu, så het att flera casino på nätet erbjuder odds på vem som står på tur, bl.a svenska Unibet. 

Datum: 3 april, 2020

Top Gun: Maverick

Ännu en klassiker väcks till liv under 2020 när Top Gun får en uppföljare efter 31 år av väntan. Det finns väldigt begränsat med information i nuläget, men vi kommer att se Tom Cruise i huvudrollen. Övriga personer i casten innefattar Jennifer Connelly, Val Kilmer och Miles Teller. Miles sägs spela Goose’s son och Val Kilmer är tillbaka som Iceman. Populära originalet från 86 blir inte lätt att toppa, men många längtar med förväntan.

Datum: 17 juli 2020

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *