Följ trenden och inred med stilren matgrupp i vår

stilrena matgrupper

När det ska bjudas in till herrmiddagar, ordnas pokerkvällar eller när familjen ska samlas för en rejäl familjemiddag krävs det att matrummet är inrett på ett sätt som gör att alla får plats. Det är då det är viktigt att det finns en rejäl matgrupp som alla kan samlas runt för att äta, prata och avnjuta en trevlig middag eller en rolig spelkväll. Oavsett om matgruppen ska placeras i ett kök eller i ett separat rum gäller det att hitta en stilren grupp som verkligen passar in. Frågan är bara vad man bör tänka på för att få något som verkligen höjer rummet och ger det där lilla extra.

Färdig matgrupp eller matbord och stolar för sig?

Den som tittar runt i olika möbelbutiker och inredningsbutiker upptäcker ofta snabbt att det är billigare att köpa en färdig matgrupp där matbord och stolar redan är samlade i ett paket. Problemet är dock att många kan uppleva att hela paketet kanske inte riktigt faller dem i smaken. Om bordet passar perfekt in i huset så kanske man tycker att stolarna är för robusta, för ostadiga, fel färg eller något annat som gör att de inte känns helt rätt. Och om stolarna känns perfekta för rummet kanske bordet inte alls är i den stil man hade önskat. Då kan det istället vara bättre att själv välja ut exakt det bord och de stolar som verkligen faller en i smaken på alla sätt. På trendrum.se är det fullt möjligt att plocka ihop ett eget paket. Mixa det stilrena bordet med de klassiska stolarna och få exakt den look som gör matsalen till rummets mest inbjudande rum, dit såväl gentlemän som vackra damer gärna beger sig för att avnjuta en riktigt trevlig middag.

Många alternativ för varje inredningssmak

Vilket matbord och vilka stolar som ska väljas beror naturligtvis på rummet där de ska placeras. Handlar det om ett luftigt och rymligt rum med stora fönster med mycket yta, där prägeln är modern och stilren, kanske ett modernt matbord i ljus ek med stolar med ek-sits och ben av stål är det perfekta valet. Handlar det istället om en skidstuga som ska inredas kanske en något mindre matgrupp behövs och då kanske det är en lite annan stil som efterfrågas. Kanske är en matgrupp i industristil då något som skulle passa väl in.

stilren matgrupp

För den som vill ha något klassiskt minimalistiskt passar borden med kromad fot och glasskiva nästan alltid in. Det är naturligtvis viktigt att hålla efter så att glaset hålls rent och blankt, men med rätt underhåll är den typen av bord det perfekta valet.

Idag finns det gott om matbord och matstolar att välja på oavsett vilken inredningsstil som det satsas på. Att skapa sitt eget paket är ofta en bättre idé för den som har eget tycke och smak och chansen att matgruppen ska bli en omtyckt del av hemmet ökar definitivt för den som väljer ut sina möbler själv istället för att satsa på det färdiga paketet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *