Förenkla din shopping med ShopAlike

Även om de flesta av oss klädintresserade har våra favoritbutiker på nätet kan det ibland vara tidskrävande att sortera bland allt utbud. Det finns dock utmärkta tjänster på nätet som jobbar för att förenkla denna process för oss. En av de mest kompletta bland dessa heter ShopAlike och har över 490 butiker att söka bland.

ShopAlike har samlat en lång rad kända butiker och märken under en och samma portal så att man som kund slipper att klicka sig runt till respektive butiks sida för att jämföra priser, utbud och fraktalternativ. Portalen är lättnavigerad och man kan sortera utifrån en mängd olika kategorier bland kläder, material och färger.

En annan sak som jag gillar med ShopAlike är att det finns ett brett utbud även inom andra kategorier än kläder. Det finns mycket intressant bland annat inom mitt speciella intresseområde, kontorsmaterial.

Nedan har jag plockat ihop en sommargarderob från ShopAlike. Det börjar snart bli sommar och under denna årstid blir det oftast mer experimenterande med färger och material, även då det gäller mer formell klädsel. Då det gäller kostymen blir det ofta lite ljusare färger och materialet är lättare och tunnare. Linnekostymen är återigen redo att tas i bruk.

PicsArt_1399526616885

Väska: Saddler Wallgren

Klocka: Tsovet

Kostym: J.Lindeberg

Slips: Asos Patchwork Tie

Skjorta: Sir Oliver

Näsduk: Michelsen of London

Solglasögon: Ray-Ban Clubmaster

Skor: Kiomi

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *