Framtidens Business Class – Qsuite

qsuite qatar airways

Har ni någonsin önskat att få möjlighet att sträcka på benen ordentligt under längre flygturer? Om man väljer Qatar Airways rutt mellan Stockholm och Doha finns alla möjligheter till denna lyx – framförallt om man väljer deras nyligen lanserade Qsuite.

Från och hösten finns det revolutionerande Qsuite på Qatar Airways rutt mellan Stockholm och Doha, vilket bland annat innebär branschens första dubbelsäng och en ny standard inom lyxresor. Qsuite med quad seating-konfiguration är tillgängligt i Business Class och har privata sviter.

Qsuite är patenterat av Qatar Airways och erbjuder branschens första dubbelsäng, tillgänglig i Business Class och har privata sviter. Borttagbara paneler gör att passagerare i angränsade platser kan skapa sitt eget privata rum, vilket är banbrytande i branschen.

De justerbara panelerna och rörliga TV-skärmarna vid de fyra mittensätena gör det möjligt för kollegor, vänner och familjer som reser tillsammans att förvandla sitt utrymme till en privat svit, så att de kan arbeta, äta och umgås tillsammans. Dessa nya funktioner skapar den ultimata anpassningsbara reseupplevelsen, då passagerare kan skapa en miljö som passar deras egna unika behov.

Qsuite är för närvarande tillgängligt som ett alternativ på Qatar Airways flygplan Boeing 777-300ER, Airbus A350-900 och A350-1000. Expanderingen till Stockholm följer lanseringen av produkten till ett antal andra destinationer runt om i världen, inklusive London, Paris, New York, Chicago, Shanghai och Canberra.

Dagligt flygschema för flygplanet Airbus A350-900 utrustat med Qsuite:

Stockholm till Doha QR172, avgår 21:45, ankommer 05:55 +1.

Doha till Stockholm QR171, avgår 15:35, ankommer 20:05.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *