GANT lanserar Tech Prep™

Med en innovativ funktion och teknik särskilt utformad för att stödja en aktiv livsstil, lanserar GANT nu den revolutionerande funktionen Tech Prep™ i ett urval av sina ikoniska herrskjortor.

Teknologin bakom Tech Prep™ består av tre nyckelfunktioner som skall reglera, transportera, samt absorbera oönskad fukt snabbt. Ovärdeliga styrkor som får den moderna, ambitiösa och välklädda mannen att känna sig komfortabel i alla situationer.

Detta är första gången dessa funktioner adderas till GANTs klassiska garderob och det banbrytande initiativet är första steget i löftet om att aldrig behöva kompromissa med den stilrena looken.

Tech Prep™-kollektionen lanseras i butik och online från och med februari 2017.

Bland de nyckelplagg hos GANT som innehåller Tech Prep™ egenskaperna finns bland annat dessa:

Tech Prep Chambray Skjorta

Skjorta med smal passform som har den ”preppy look” som man är van med då det gäller GANTs skjortor, men med Tech Prep-material . Den är mjuk och skön och har hög rörlighet, håller svetten borta och reglerar kroppstemperaturen. Dessutom har den button-down-krage och GANTs klassiska motveck och hälla.

Tech Prep Check Skjorta

Rutig skjorta i Tech Prep-material med smal passform, vars utseende hänvisar till Ivy League-looken vind kampusen i nordöstra USA. Den är mjuk och skön och har hög rörlighet, håller svetten borta och reglerar kroppstemperaturen. Den perfekta skjortan oavsett om man är i jobb med dess klassiska button-down-krage, plissering och hälla.

Tech Prep Piqué Jersey Skjorta

Denna skjorta i blandning av bomullspiké, jersey och funktionsmaterial som gör den både tunn och sval. En specialitet från GANT som är figursydd med button-down-krage, spetsig bröstficka och alltså med TECH Prep egenskaper.

GANT Tech Prep Blue Stripe Skjorta

Skjorta i Tech Prep-material med normal passform som är idealisk för en dag på kontoret eller för en mer avslappnad stil till veckoslutet. Den är mjuk och skön och har hög rörlighet, håller svetten borta och reglerar kroppstemperaturen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *