GANT Presenterar: The Get Into Gear, Commuter Capsule

För vårens och sommarens kollektion presenterar nu GANT The Get Into Gear, Commuter Capsule – en kapsylkollektion som är designad för den aktiva personen som tar sig fram på cykel. Förutom flertalet plagg, som är perfekta för pendling till och från jobbet, innehåller kollektionen även en specialdesignad cykel i limiterad upplaga i samarbete med svenska cykeltillverkarna BIKEID.

I den nya kollektionen har man kombinerat funktionaliteten och de tekniska kvaliteterna hos funktionsplagg inom cyklingen med GANTs designelement, vilket gör plaggen perfekt lämpade för stilig så kallad ”urban pendling”.

Bland nyckelplaggen finns bland annat denna blazer som är tillverkad i ett vattentätt tyg som andas.

Blazern har även reflex på ärmarna som gör att man på ett tryggt sätt kan ta sig fram i trafiken oavsett tidpunkt på dygnet.

Ett annat nyckelplagg i kollektionen är denna jeansskjorta som är tillverkad i mjuk bomull med stretchegenskaper för en förbättrad rörlighet och bekvämlighet, anpassad till den aktiva livsstilen.

Som komplement till kapsylkollektionen har GANT även designat den ultimata pendlingscykeln tillsammans med BIKEID. BIKEID är känt för sin hantverksmässiga design på cyklar, vars fokus ligger på pendling i stadsmiljö.

Förutom dess unika designelement har cykeln även flera moderna detaljer som en iPhone-hållare på styret och vattentäta 5 LED lampor som är fästa vid sätet för att förbättra synligheten på cykeln.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *