Ge bort en delikatesslåda i julklapp

presentlådor på nätet 2020

I länder som Storbritannien har olika typer av presentlådor länge varit populära på nätet. Nu har konceptet också blivit allt populärare hos svenska sajter och nu hittar vi många olika alternativ online.

Hit hör Bluebox.se som lagom till fars dag och julfestligheterna lanserar ännu fler delikatesslådor.

Bland nyheterna finns BBQ-lådan, Tryffellådan, en låda med italiensk delikatesser och en pressolåda med ett gott kaffe, en espressomugg och en pressokanna.

Bästa delikatesslådorna på nätet

Det är en speciell tid just nu och vi har alla någon eller några vi längtar efter att få träffa. Då kan det vara en perfekt tidpunkt att skicka över en presentlåda full av delikatesser för att visa sin uppskattning, oavsett om det handlar om vänner, familj eller jobbkollegor.

Ett tips är att skicka lådan tillsammans med ett hälsningskort. Här är några av de nya presentlådor som nyss lanserats hos Bluebox och som alla har olika teman för konnässören.

Presentlåda med kaffe

presentlåda för kaffeälskare julen 2020

Detta presentkit innehåller en liten presskanna, malet kaffe och en espressokopp med texten ”Always look on the bright side of life” – en uppmaning som kommer väl till pass i dessa isoleringstider. Här finns allt som kaffeälskaren kan tänkas behöva.

Låda med italienska delikatesser

presentlåda med italienska delikatesser på nätet

Om du känner någon som älskar det italienska köket är denna delikatesslåda något att satsa på. Den är fullspäckad med underbara matvaror från det italienska köket.

Här finns pasta, pesto, tomatsås, risotto, kryddor, smaksatt olivolja och olivmarmelad, samt två träslevar för att röra om i grytan.

Delikatesslåda med tryffel

presentlåda med delikatesser på nätet tryffel

En delikatesslåda med tryffel i fokus är en ovanlig finsmakarlåda för den mest krävande konnässören. Här finns samlat underbara matvaror, lyxiga godsaker och italienska delikatesser. Vad sägs om olivolja med tryffelsmak och svart sommartryffel att röra ner i grytan?

Här finns också smakrik pesto med tryffel, färdigblandad risotto med svamp, salta tryffelchips och mörk choklad med tryffelolja.

BBQ-låda för grillexperten

presentlåda för grillexperten

Vi känner väl alla någon som gärna grillar oavsett årstid. Här är den självklara presentlådan till hen som älskar rökiga smaker och att prova nya roliga grilltillbehör.

Förutom goda chips, kryddiga kex, välsmakande kryddor, sås och marinad medföljer ett flexibelt grillspett. den perfekta uppfinningen om du frågar en grillmästare.

Alla present- och delikatesslådor hos Bluebox hittar du här.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *