Gents öppnar Skandinaviens första parfymbar

I november öppnar den snabbväxande internetbutiken Gents ännu en spektakulär butik, denna gång Skandinaviens första parfymbar med såväl parfymör som barberare på plats. Gents Barber & Perfume Bar slår upp portarna i Väla Centrum.

Gents har Nordens största sortiment inom manlig livsstil. Med noga utvalda produkter från exklusiva varumärken över hela världen, inspirerar och hjälper Gents män att känna sig enastående.

Idag har Gents, utöver internetbutiken, även den prisbelönta butiken Gents Barber & Shop i centrala Helsingborg. I början av november öppnar Gents sin andra butik, denna gång på Väla Centrum och med ett helt unikt koncept, Gents Barber & Perfume Bar blir Skandinaviens första parfymbar.

Vi är väldigt stolta över vår nya butik. Gents vill vara destinationen för män som söker det allra bästa. Parfymbaren är ett nytt koncept och den blir helt unik i sitt slag. Nu får män uppleva ett bättre sätt att köpa parfym. I en lyxig barmiljö vägleder vår parfymör kunderna att finna deras egen personliga signaturdoft, säger Fredrik Bengtsson, vd på Gents.

Sortimentet av dofter i butiken kommer från särskilt utvalda varumärken som bland annat Acqua di Parma, Creed och Penhaligon’s, samtliga parfymhus med lång erfarenhet av dofter och fokus på kvalitet och lyx. För hud-, hår- och skäggvård finns ett brett utbud från anrika brittiska varumärken som Molton Brown och Truefitt & Hill representerade.

gents-parfymbar

Utöver parfymbaren kommer en barberare att finnas på plats för att bland annat erbjuda männen en traditionell våtrakning med kniv och varma handdukar i ett avskilt barberarrum. Butikspersonalen är experter inom dofter, hudvård samt hår- och skäggvård. Med denna expertis på plats kommer butiken bli ett efterlängtat tillskott på Väla Centrum.

Jag vill inte avslöja för mycket, men vi har satsat mycket på butikens inredning och känsla. Det ska vara en upplevelse för alla sinnen att besöka Gents Barber & Perfume Bar, och vi har lyft detta till en helt ny nivå i vår nya butik. Besök oss på Väla Centrum i november och ni kommer att förstå vad jag menar, säger Fredrik Bengtsson.

gents-parfymbar-penhaligons-2

Bland sortimentet i den nya parfymbaren finns bland annat Penhaligon’s klassiska parfymer. På bilden Penhaligon’s Elixir i framledet.

gents-parfymtest

Parfymtest med L’Artisan Parfumeur i huvudrollen.

gents-parfymbar-penhaligons

gents-parfymbar-penhaligons-3

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *