Gör din nyckelring personlig med eget namn

gör din nyckelring personlig

Ofta kan det vara de enklaste saker i livet som ger dig som mest glädje. Det kan handla om att dina kollegor värdesätter ditt hårda arbete och sätter ord på det, eller att din bättre hälft lägger märke till att du har en ny frisyr. Har du glömt dina nycklar någonstans, men hittar dem igen innan de hamnar i orätta händer? Det är små saker som ändå kan betyda allt när man verkligen tänker efter.

De dagar när lyckan ler mot oss är ofta då vi är den bästa versionen av oss själva. Letar du efter något litet och speciellt som kan hjälpa lyckan en bit på vägen? Du kan designa en helt egen personlig nyckelring med text som kan ge dig lite extra glädje i vardagen. Den underlättar också för dig dagligen genom att hålla reda på dina nycklar så att du aldrig tappar bort dem igen.

Din personliga assistent

Du har garanterat varit med om att sova lite för länge och springa ut genom dörren, bara för att upptäcka att du har tagit fel nyckelknippa med ut till din bil eller cykel. Under en redan hektisk morgon är det absolut inte kul, och kan ibland helt förstöra resten av dagen. Men det finns en enkel lösning på problemet.

En personlig nyckelring i läder med namn kan hjälpa dig att se skillnad på dina egna och resten av familjens nycklar. På en nyckelring i läder med text kan du trycka ditt eget namn och se till att du alltid får rätt nyckelknippa med dig ut genom dörren.

Tack vare personliga nyckelringar får du din egen personliga assistent, som också kan hjälpa dig att snabbt hitta dina nycklar i botten av väskan. Glömmer du dina nyckar i skåpet efter simningen är det alltid lätt att beskriva för personalen hur de ser ut, och därför också lättare att hitta dem igen. Kanske känner dina vänner också igen nyckelknippan och tar med den till dig, eftersom de är helt säkra på att den faktiskt är din.

Bli en del av designfasen

Hos byRavn har du många bra möjligheter att designa precis den lädernyckelring med tryck som passar dig. Alla byRavn-läderprodukter går i en stilren design, är tillverkade i vegetabiliskt garvat skinn och kan anpassas efter dig och din smak.

Inte nog med att du kan få en personlig nyckelring med namn, du får också vara en del av designfasen och själv välja mellan många olika färgkombinationer. På så sätt blir din nyckelring helt unik.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *