Grooming Awards 2017 – årets bästa produkter för män

bästa grooming produkter för män 2020

Det har blivit dags att summera groomingåret 2017 och utse de bästa produkterna för män. Grooming Awards 2017 är femte året som utmärkelsen delas ut. I år har 29 produkter/varumärken fått utmärkelser.

Senaste åren har har det hänt otroligt mycket på herrmarknaden, ett stort antal märken har lanserats – främst inom skäggvård. Men även många old school märken börjar väckas till liv igen, i och med att klassiska rakningen börjat ta fart. Herrprodukter hamnar lätt i skymundan och får tävla i ett par prisklasser när skönhetspriser i branschen ska delas ut, och ofta är juryn inte så insatt i utbudet på marknaden. Vi startade Grooming Awards för fem år sedan för att det finns så många produkter som förtjänar att uppmärksammas, det har gett bra spridning i sociala medier även internationellt, säger Karin Fahlström, projektledare för Grooming Awards.

Målsättningen med Grooming Awards är att visa på mångfalden av produkter och varumärken för män. Det är inte enbart nyheter på marknaden som hyllas, utan även produkterna som står sig i konkurrensen på hyllan, år efter år. Det är Grooming.se och Beardshop.se som tillsammans med recensionspanelen Testpiloterna utser årets vinnare.

Våra Testpiloter är till stor hjälp i nomineringsarbetet, det ger en oberoende bedömning utifrån ett användarperspektiv. Vissa av Testpiloterna har recenserat produkter i flera år och sitter på väldigt bred erfarenhet, säger Karin Fahlström.

Ett urval av årets vinnare:

Bästa varumärke – Captain Fawcett

Bästa nostalgi – Clubman Pinaud

Bästa svensk – Nõberu of Sweden

Bästa skäggvård – The Bearded Chap Original Beard Wash

Bäst hårborttagning – Nad’s Nose Wax


Bästa personliga doft – Antiga Barbearia de Bairro Chiado Edp


Bästa allt-i-ett – Raedical Multi-Tools


Bästa mask – Barber Pro Sheet Masks


Bästa oväntade produkt – Efalock Travel Straight Brush


Testpilotsfavorit – Layrite Bay Rum After Shave

Här hittar ni alla vinnare och motiveringar:

www.groomingawards.se

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *