Grymma underkläder i bambu sitter som de ska

bra underkläder bambu

Ett par schyssta jeans, märkes t-shirt, de nya skorna du är fräsch, snygg och öppen för det mesta. Men det är något som inte känns helt okej ändå. Backa några steg…vad har du under? De där urtvättade kalsongerna med resår som gett upp sin spänst gör inte att självkänslan hamnar på topp. Det kanske kan verka fånigt och nästan ytligt, men faktum är att de som lägger ner lite extra tid även på underkläderna faktiskt går lite rakare i ryggen, känner sig lite fräschare helt enkelt. Inte för någon annan utan för sin egen skull.

Man lägger mycket pengar på det som syns, dyra skor, trendig tisha och brallor som sitter helt rätt och kanske också kostar därefter. Sedan haffar man ett par kalsonger när man ändå är och handlar utan att egentligen bry sig om hur bekväma de är, vad de är tillverkade av eller hur snyggt de sitter. Vilken miss, gör om och gör rätt. Välj bambukalsonger och gör dig själv en tjänst. För visst vill du ha silkeslena kalsonger, utan irriterande lappar och som dessutom håller formen tvätt efter tvätt. 

Hemligheten bakom Weards plagg är bambu. Visste du att bambu är en av världens snabbast växande plantor? Därför är kläderna schysstare mot miljön än de många andra plagg på marknaden. Bomullsplantan är till exempel en växt som kräver närmare 20 000 liter vatten för att leverera ca ett kilo bomull. Bambun däremot klarar sig mycket bra på naturens tillgångar och växer alltså helt organiskt.

En annan fördel med bambu är dessutom att kläderna svalkar på sommaren och värmer på vintern, men behåller samma grymma andningsförmåga hela tiden. Bambun absorberar och leder dessutom bort fukt upp till fyra gånger mer än vad till exempel bomull gör.

Ingen man ska behöva nöja sig med underkläder som kompromissar med komfort eller passform. Och allra minst med bra produktion. Tänk dig ett plagg mjukare än siden, med perfekt passform, och som andas sjukt mycket bättre än bomull. Alla kalsonger från Weard i ekologisk bambu är dessutom fria från logos och tvättlappar som skaver. För att du ska känna dig bekväm hela dagen. 

Så innan du drar på dig jeansen och gör dig redo, se till att du börjar i rätt ände, med det du har närmast kroppen. Kalsonger som andas, sitter bra och som kanske kan få dig att vara på topp hela dagen. Livet är helt enkelt för kort för urtvättade illasittande underkläder som redan efter första tvätten tappat gnistan och spänsten. 

Om det är så i ditt fall? Det vet bara du men varför inte testa, det värsta som kan hända är att du har sköna, snygga kalsonger som sitter som de ska. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *