Handla material online när du ska skapa

skräddare

Känner du dig kreativ och sugen på att skapa något med dina egna händer? På Rito finns det en uppsjö av produkter som du kan beställa via internet när skaparlustan faller på.

Oavsett om du gillar att sy, virka, knyppla eller skapa på annat vis finns det massvis av produkter att handla för dina projekt hos Rito.

Om handarbete är det du brinner för kan du beställa en mängd olika garner online. Bomullsgarner, ullgarn, silkesgarner och strumpgarner är bara en del av de garner du finner hos Rito. Är du intresserad av makramé finns det även makramégarn att tillgå. Naturligtvis kan du köpa till olika virk- och stickbeskrivningar samt all den utrustning i form av olika slags sticknålar etc som du behöver för att komma igång.

Tycker du om att sy finner du ett stort utbud av olika slags bomulls, polyester och nylontyger i webbshopen. De flesta finns i en mängd olika mönster och färger. Självklart kan du även handla tillbehör som nålar, sprättare, tråd och speciella saxar online. Du kan till och med köpa en hel symaskin om du inte redan har en. 

Är du inte duktig på att sy på fri hand finns det färdiga paket med mönster, tråd, nålar och allt annat du behöver för att få ett fint slutresultat. 

tyger online

Gör det själv

Det populära uttrycket DIY – ”do it yourself” är en pysselkategori som går ut på att man just skapar egna pysselsaker. Det kan vara allt från att göra egna inbjudningskort till att skapa sina egna julgranskulor. 

Om du tycker om att måla finns det till exempel olika bruksprodukter i trä du kan beställa och sedan måla och dekorera efter eget tycke och smak. Man kan måla på glas och dekorera olika färdiga tygfigurer med egna personliga broderier. 

Tycker du om att skapa olika smycken som arm- eller halsband finns det en uppsjö av olika slags material för detta tillgängligt. Du kan variera dem med bokstäver, olika glittertillbehör, neonpärlor och så kallade ”charms”.  

För de yngre i familjen kan det vara roligt att får göra egna pappersflygplan, gjuta i gips eller att botanisera bland det stora utbudet av målarblock och pennor som finns. 

Om du har möjlighet kan det vara mysigt att anordna en speciell pysselhörna eller hobbyrum hemma. Här kan du ha dina pågående projekt framme och slipper plocka undan efter dig varje gång du tar en paus i ditt skapande. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *