Happy Socks hyllar Yellow Submarine med The Beatles

Happy Socks The Beatles collaboration samarbete

Svenska Happy Socks har tillsammans med popikonerna The Beatles tagit fram 6 par strumpor i en limiterad Yellow Submarine-kollektion som släpps idag. Varje par av strumporna hyllar den ikoniska, animerade filmen från 1968 och strävar efter att i filmens anda sprida budskapet om kärlek.

Att samarbeta med musiker ligger stump- och underklädesföretaget Happy Socks varmt om hjärtat. De har tidigare samarbetat med bland annat Snoop Dogg och Miike Snow och den nu aktuella kollektionen med Beatles är en lika spännande som unik fortsättning inom detta område.

The Beatles Happy Socks Yellow Submarine Collection

Samarbetet mellan Happy Socks och Beatles är ett resultat av deras delade värderingar. De båda tror på färg och kreativitet som ett sätt att sprida kärlek och glädje. Alla 6 unika mönster är inspirerade av filmens mer välkända karaktärer och scener, med bland andra The Dreadful Flying Glove, Chief Blue Meanie, Pepperland och så naturligtvis The Yellow Submarine.

– Vi är väldigt nöjda med samarbetet och kollektionen. Det är också speciellt för mig personligen eftersom min pappa var med och skapade filmen 1968, säger Happy Socks kreativa chef, Viktor Tell.

Happy Socks The Beatles collaboration

Kollektionen släpps idag i Happy Socks konceptbutiker och hos utvalda återförsäljare. Strumporna kan köpas var för sig eller i paket om 3 eller 6 strumpor i vinyl-inspirerade boxar. Strumporna kostar 99 kr per par, 299 för ett 3-pack och 599 för alla 6 paren.

Happy Socks The Beatles Yellow Submarine

Happy Socks The Beatles

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *