Happy Socks lanserar solglasögonkollektion tillsammans med Sunday Somewhere

happy socks och sunday somewhere samarbete solglasögon

Happy Socks som är kända för att göra strumpor och kalsonger till härliga designprodukter har precis fyllt 10 år. Nyligen släppte de sin första badkollektion och den 1:a maj är det dags för ytterligare en avstickare från det normala utbudet när de lanserar en solglasögonkollektion tillsammans med det australiensiska varumärket Sunday Somewhere.

Vi ville nu sprida vår passion för färg och lekfullhet även till solglasögon, säger Viktor Tell, medgrundare av Happy Socks samt Creative Director.

Happy Socks och Sunday Somewhere har byggt inspirerande berättelser runt kollektionen genom att fokusera på den uppiggande känslan av upptäckarlust och spontanitet. Båda varumärkena i värdesätter ett positivt och stressfritt sätt att leva, och denna kollektion är en perfekt återspegling av detta synsätt.

Genom färgglada bågar och upplyftande detaljer är glasögonen noga utformade för att låta bäraren uppleva världen genom ett gladare filter.

Vi uppskattar båda vikten av kreativitet och gränsöverskridning. Kollektionen är en hyllning till dessa värden, fortsätter Viktor Tell.

happy socks sunday somewhere solglasögon

Kollektionen består av fyrasolglasögon. Den nätta siluetten Fading Sun. Den soliga och tropiska modellen Put the Lime in the Coconut som förenar vintage-estetik med lekfulla rosa glas. Den iögonfallande siluetten Pink Flamingo som utrustats med regnbågsfärgade spegelglas och fina detaljer av palmer i metall. Den unika originalmodellen Fun in the Sun vars asymmetriska acetat-bågar gör sig perfekta på sommarens bilder. Dessa kommer i en variant med klassiska svarta och vita rutor, och en i somrig mango-gul nyans.

happy socks sunday somewhere samarbete solglasögon

Tropiska Miami valdes som plats för fotografering av kapselkollektionen och utstrålar det naturliga och fria mind set samarbetet vill utstråla.  Fotografierna bjuder in betraktaren till en plats där stranden alltid är precis runt hörnet, där havet är lika klart som solen och där en söndag alltid är nära.

happy socks sunday somewhere samarbete kring solglasögon

Den exklusiva kollektionen släpps alltså den första maj 2018 i Happy Socks konceptbutiker, online på HappySocks.com och på SundaySomewhere.com samt hos utvalda återförsäljare.

Glasögonen kommer att kosta €169 för Pink Flamingo, Fading Sun och Put the Lime in the Coconut samt €209 för Fun in the Sun.

sunday somewhere solglasögon
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *