Här slår Sveriges unika OLW-butik upp dörrarna

ny snacksbutik olw januari 2021

En oas av snacks, där du kan lära dig allt om cheez doodles​®​ historia till hur chips produceras i OLW:s fabrik. Det blir nu verklighet när OLW öppnar sin unika snacksbutik – i Filipstad.

Samtidigt lanserar även OLW årets första snacksnyheter – läs vidare för att se om det är smakerna du hoppats på.

Ny OLW snacksbutik i januari

ny olw snacksbutik filipstad januari 2021

I det gamla Leko-huset i Filipstad öppnar OLW en snacksbutik i januari.

Vi på OLW har alltid drömt om att få öppna en egen snacksbutik. Vi kommer från hjärtat av Värmland där vi producerat våra älskade snacks sedan 1967 så att vi valt att placera butiken i just Filipstad känns både självklart och kul, säger Frida Axelsson,​ affärsutvecklare på Orkla Confectionery & Snacks, som äger OLW.

OLW:s snacksbutik ska locka till sig både värmlänningar och snacksälskare som har vägarna förbi. Utöver försäljning av OLW:s snacks kommer besökare kunna ta del av allt från cheez doodles® historia till hur chips produceras i OLW:s fabrik.

ny olw snacksbutik filipstad i januari 2021

Förhoppningen är att ett besök blir till en upplevelse och att snacksbutiken ska leva vidare i generationer framöver. Inredningsmässigt har OLW valt att behålla den lantliga tidsenliga känslan som huset har. Dessutom har element från OLW:s produkter inkorporerats i interiören och väggarna pryds av en cheez doodles®-tapet.

Flera snacksnyheter från OLW

nya snacks från olw januari 2021

Januari är en händelserik månad för OLW, som utöver butiksöppningen lanserar flera snacksnyheter.​ OLW super cheez jalapeño​ är superstora ostbågar med cheez doodles®-ost och spicy jalapeño som ger en god, balanserad hetta. En annan nyhet är OLW Linschips Ost & jalapeño​, ett krispigt veganskt linschips, med en ostig smak som hettar till. Den tredje nyheten är ​OLW Big Cuts Havssalt & Svartpeppar​ som är OLWs grövsta, krispigaste räffla med toner av havssalt & svartpeppar.

Favoriten ​OLW​ ​Linschips Sourcream & Onion​ har ett nytt recept och är nu också vegansk, men ännu godare. Det är ett räfflat linschips med den ikoniska smakkombinationen av gräddfil och lök. OLW Linschips Ost & jalapeño, OLW Big Cuts Havssalt & Svartpeppar och OLW Linschips Sourcream & Onion kommer, precis som många av OLW:s snacks, i en miljövänlig påse av ISCC-certifierad fossilfri plast, vilket ger 50 % lägre koldioxidutsläpp.

nya snacks från olw januari 2021

Vi är så glada att inleda året med dessa nyheter, där vi har tagit fasta på den veganska trenden och jalapeño som har blivit en het, populär smak samtidigt som vi fortsätter övergången till förpackningar av fossilfri plast som bidrar till att ytterligare minska produkternas klimatavtryck, säger ​Malou Yeung Kadir​, Marknadschef på OLW.

De smarriga nykomlingarna finner du i din livsmedelsbutik från och med vecka 3. Veckan därpå, lördagen den 23 januari, slår OLW:s snacksbutik äntligen upp dörrarna – det blir en snacksig start på året med andra ord!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *