Henrik Lundqvists samarbetar med TAG Heuer

New York Rangers goalie Henrik Lundqvist (PRNewsFoto/TAG Heuer)

Som flera andra av dagens mest kända idrottsmän och kvinnor har Henrik Lundqvist precis ingått ett avtal med TAG Heuer och därmed blivit en ambassadör för märket. Bland övriga som ingått avtal med märket kan nämnas Cristiano Ronaldo, Maria Sharapova, Kei Nishikori, Jenson Button, Jeremy Lin och Sebastien Ogier.

Schweiziska klockmakaren Heuer har under den senaste tiden flyttat fram sina positioner och valt ut en rad idrottsmän inom olika områden inom idrotten som man anser passar in på deras legandariska budskap #DontCrackUnderPressure.

Som målvakt för NHL-laget New York Rangers och svenska landslaget vet Henrik Lundqvist det mesta om vad det innebär att stå emot press och förväntningar-att göra vad som krävs för att vinna.

Vi delar samma synsätt på livet; Budskapet #DontCrackUnderPressure är något som jag lever med under varje dag och varje match”, sa Henrik Lundqvist i samband med att samarbetet avslöjades i mars.

Efter den NHL-säsong som nyss avslutades besökte Lundqvist TAG Heuer’s butik på 5th Avenue där han mottog en splitterny Carrera 1887 Cronograph, med #DontCrackUnderPressure ingraverat. Carrera 1887 är en av TAG Heuers mest ikoniska modeller som designats av Jack Heuer år 1964.

TAG Heuer CARRERA1887 (PRNewsFoto/TAG Heuer)
TAG Heuer CARRERA1887 (PRNewsFoto/TAG Heuer)

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *