De hetaste prylarna du måste ha denna sommar!

sommarens bästa prylar 2021 undervattenscooter

Från regn och rusk till sommarvärme! Helgen ser ut som en riktigt solig historia i stora delar av landet, men vare sig det regnar eller är strålande sol finns det gott om funktionella prylar som ger sommaren lite extra glädje och guldkant på Amazon.se. Här listar vi några av de smartaste och knäppaste prylarna du inte visste att du behövde – allt från portabla spabad och ångbastus, till undervattensskotrar, digitala simglasögon och en mängd olika luftmadrasser i alla former och färger! 

Uppblåsbart kvalitativt spa – Ett lyxigt portabelt spabad med samma funktioner som en platsbyggd variant!

undervattenscooter

Undervattensskoter – simma som en världsmästare i vattnet med en undervattensskoter.

uppblåsbar lounge

Uppblåsbar lounge – En lyxig flyttur för nära och kära.

sommarens bästa badmadrasser 2021

Badmadrasser – Välj mellan den klassiska flamingon i gigantisk storlek eller varför inte testa på andra smarriga sorter som pommes, cupcake eller glass?

uppblåsbar flotte bästa strandprylar sommaren 2021

Uppblåsbar flotte – Från TV till verklighet – skapa ditt eget upplopp i vattnet med uppblåsbara flottar och paddlar!

bästa matta för stranden sommaren 2021

Multifunktionell hängmatta – Den flytande hängmattan är tillverkad av högkvalitativt och miljövänligt PVC-material med en vikningsdesign som gör den lätt att förvara.

bästa prylar sommaren 2021 snorkelmask

Snorkelmask – En heltäckande snorkelmask i rubost material som till och med har ett kamerafäste för att du ska kunna filma dina bästa upplevelser under snorkelturerna!

Superman-flytväst – Nu blir det lättare än någonsin att få badsugna barn att bära flytväst!

bärbar ångbastu

Bärbar ångbastu – Om du är sent ute med hemesterbokningen eller ännu inte fått vaccination i sommar, kan detta vara ett attraktivt alternativ till svenska bastuälskare!

Digitala simglasögon – Simglasögon med smart display som visar distansen medan du simmar. Inga fler varv i huvudet – anslut till en gratis sim-app och mät tempo, avstånd samt brända kalorier!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *