Hitta de bästa badbyxorna för män

Är du osäker på vilka badbyxor du ska leta efter, är du osäker på om det ska vara badbyxor i färg och vilket märke du ska köpa eller om du ska köpa långa badbyxor? Då kan du få lite hjälp här för vilka badbyxor du ska köpa, och på Watery.se kan du alltid få inspiration från deras stora urval av badbyxor för herr.

Där fins olika badbyxor i olika färger och märken som Speedo, TYR, Funky Trunks och MP för män.

Vill du ha färg på dina badbyxor?

Har du haft de tråkiga svarta badbyxor lite för länge, och vil du gärna ha ett par där skiljer sig ut från de andra killarna?. Då rekommenderar vi att du tar en titt på de olika modellerna från Funky Trunks, för de har olika og fina färger på badbyxor. Funky Trunks är ett märken de flesta pojkar i Sverige och utomlands tränar i, och fyra gånger om året kommer det ut nya modeller från Funky Trunks. Hos Watery.se vill den senaste kollektionen från Funkt Trunks alltid finns, så kom ihåg att hålla ett öga på de nya produkter – annars är det din simmarkompis som kommer gå med de coolaste badbyxorna.

Men om du gillar några av de andra märken, då kan du köpa dina nästa badbyxor i ett av de andra märkena som vi har:

–        Speedo badbyxor

–        Arena badbyxor

–        Funky Trunks badbyxor

–        TYR badbyxor

–        MP badbyxor

Varför är speedos så populära igen?

Kanske du har haft tringelbadbyxor (också kallade speedos) för några år sedan eller kanske har du några nu? Dessa badbyxor är blivit populära igen, många killar i de svenska simklubbarna simmer runt i de mycket korta badbyxor.

Speedos badbyxor kom på mode för första gången för 50 – 60 år sedan – och nu igen.

Med triangelbadbycorna / speddos ser det inte bara bra ut, de är också bekväma. De känns inte bara mer befriande när vattnet skvalpar runt lårets hud. Det känns riktigt skönt!

Om du inte har några speedos än, då borde du verkligen prova dem. De är härliga och coola, vilke gör att de är så populära igen som alla simmare gärna vil ha.

Många gillar också långa badbyxor

Är du inte till trekantiga eller fyrkantitiga badbyxor, men gillar mer badbyxor med långa ben, då är du inte ensam om detta. Många simmar / tränar i de långa badbyxorna eftersom de kan kännas mer bekväma och de värmer också extra runt benen, vilket alltid är skönt när vattnet är kallt. För dig och alla andra som simmar i långa badbyxor, kan ni hitta et stort urval på Watery.se av dessa badbyxor med ben.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *