Hitta tillbaka till varandra igen

Det är inte ovanligt att par idag känner att det kan vara svårt att hålla både gnistan och kärleken vid liv. Även om man älskar varandra kanske det känns som om det går på tomgång så att säga. Men det går att börja om, och hitta tillbaka till varandra igen. Ett sätt är att börja dejta varandra igen. Många par slutar upp med att gå på dejt då de väl blivit tillsammans. Det är smart att planera in en dejtkväll då och då, även om ni varit tillsammans länge. 

Ett annat sätt är att börja skriva till varandra. Småromantiska lappar eller varför inte kärleksbrev? Om det är sexlusten som börjat dala, hitta tillbaka till det igen genom att gosa med varandra, utan att gå hela vägen. Små beröringar i soffan eller hålla varandra i handen är inte fel. Denna beröring fyller er med oxytocin, ett hormon som är starkt förknippat med intimitet och välmående.

Bli nykära i varandra

Att visa omtanke och göra saker för varandra lite då och då är inte fel. Det kan vara allt från att hämta kaffe till att överraska med något ni båda gillar. Ge varandra små presenter samt ge varandra tid och prata mycket. 

Om ni vill få in mer sexlust och hetta i sovrummet kan ni testa att använda er av hjälpmedel och leksaker. Jämför priser på satisfyer eller testa ett kärleksspel. Våga även att berätta om era sexuella fantasier för varandra och kanske göra dem. 

Att hitta tillbaka till varandra går, men ni båda måste vara med på det. Att kunna tala om era tankar och känslor med varandra är ett måste för att kunna göra det. Det kräver att ni båda är villiga till att lägga ner tid, energi och lite jobb på ert förhållande. Det underlättar det hela med att testa nya saker med varandra. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *