Hotels.com och Eric Cantona lanserar ”stör ej hotellsviter”

Eric cantona samarbete hotels.com

Hotels.com® samarbetar med fotbollslegenden Eric Cantona för att lansera en samling ”Stör ej sviterna” i begränsad upplaga. Sviterna är speciellt utformade för fotbollsfans som drömmer om den ultimata, ostörda tittarupplevelsen för UEFA Champions League finalen, med alla förmåner som det innebär att bo på ett lyxigt hotell

En ny undersökning*** med 6,000 fotbollsfans avslöjade att en tredjedel (34%) inte haft minst 30 minuter oavbruten ”egentid” per dag under pandemin på grund av nuvarande restriktioner. Vilket lett till att den genomsnittliga svenskan önskar att de hade ytterligare 130 minuter för sig själva dagligen.

Eftersom fyra av fem (81%) önskar att de kunde fly undan för en kväll ensamma, har Hotels.com officiell resepartner för UEFA Champions League, samarbetat med nio topphotell i Europa för att skapa en unik tillflyktsort för fotbollsfans som hoppas kunna njuta av finalen 29 maj 2021.

stör ej sviter Eric Cantona

Unika ”Stör ej sviter”

De unika ”Stör ej sviterna” har förberetts så att gäster kan koppla av i en hotellmorgonrock i ett sällsynt ögonblick av avskildhet och njuta av den största matchen inom klubbfotboll i rum med enorma TV-apparater, king size-sängar och framförallt lugn och ro! 

Varje bokning gör att gäster får tillgång till room-service både före matchen och i halvtid till ett värde av SEK 1000 för att säkerställa att mat och dryck ligger till hands.

Alla besökare kommer också att få en lyxig goodiebag fylld med godsaker såsom en Cantona skapad ”Stör ej”-skylt, en morgonrock, tofflor, en ögonmask för en före-matchen-tupplur och toalettartiklar i ministorlek för ett efter-matchen-bad, samt fotbollshalsdukar, röda och gula kort och en mini UEFA Champions League-trofé, allt för att garantera en otrolig vistelse och minnesvärd upplevelse. 

Eric Cantona hotellsviter champions league final 2021

Dessutom får en lycklig gäst* möjligheten att tillbringa sin tillflyktskväll med fotbollskungligheten och Manchester United FC-legenden Eric Cantona. Eric kommer att agera hotell-butler för natten och noggrant förbereda rummet och diskutera taktik under matchen, som en del av hans helt eget varumärke av 5-stjärning gästfrihet. 

Eric Cantona har skapat en video som visar varför det är så viktigt att fotbollsfans kan fly undan för lite välbehövlig egentid för att se UEFA Champions League finalen: https://youtu.be/Sgf2CVLeyPk

Livet är fullt av avbrott och att sitta fast hemma under pandemin har bara förvärrat detta. Vi har inget utrymme för oss själva och absolut ingen ”egentid”, detta är definitivt sant i Cantona-huset i alla fall! Jag kan inte ens hitta 90 minuter att titta på fotboll! Distraktioner är vår fiende. Fokus är vår vän. Jag ville hjälpa fotbollsfans att hitta lugn och med Hotels.com är det här min gåva till dig. Vi har skapat ”Stör ej sviter” så att du äntligen kan kolla på det vackra spelet utan distraktioner. Koppla av och låt matchen börja, säger Eric Cantona.

hotels.com Eric Cantona collaboration 2021

9 hotell att välja bland

Fotbollsentusiaster kan hitta de nya ”Stör ej sviterna” på följande hotell exklusivt via Hotels.com:

  1. The Lowry, Manchester, UK – En berömd Jose var ett stort fan av detta hotell eftersom han bodde i det under sin tid i Manchester!
  2. Chelsea Harbour Hotel, London, UK – Hotellet är beläget intill hamnen med gångavstånd till Stamford Bridge.
  3. Hilton St George’s Park, Burton, UK – Modernt hotell beläget i St. Georges Park, engelska fotbollsförbundets nationella fotbollscenter. 
  4. Dixie Dean Hotel, Liverpool, UK – Unikt hotell inspirerat av en uppskattad fotbollsikon i en fotbollsälskande stad.
  5. Radisson Blu Paris Boulogne, Paris, France – Eleganta hotellstunder från Parc de Princes-arenan.
  6. Intercontinental Marseille, Marseille, France – Lyxigt 5-stjärnigt hotell beläget i födelseplatsen för Monsieur Cantona.
  7. Quality Hotel Friends, Stockholm, Sweden – Ligger så nära den nationella Friends Arena att du nästan kan röra planen!
  8. The Thief, Oslo, Norway –Boutiquehotell med ett fantastiskt spa för en avkoppling efter matchen.
  9. NH Collection Madrid Eurobuilding, Madrid, Spain – Supercoolt hotell, några steg från Santiago Bernabéu, komplett med banbrytande rumsteknik så att du kan se fotbollen i badrummet! 

”Stör ej sviterna” är tillgängliga för SEK 205 för en natt** för att fira UEFA Champions League-finalen 2021 som äger rum i Istanbul, Turkiet. Det finns 45 sviter att boka, 5 sviter per hotell. Sviterna kan bokas under 5 dagar, från 10 maj 2021 till 14 maj 2021, med en svit som släpps på varje hotell varje dag kl.10.00.

stör ej svinter Eric Cantona hotels.com

För att boka din egen ”Stör ej svit” och ha chansen att vinna möjligheten att se UEFA Champions League-finalen med Eric Cantona, besök: sv.hotels.com/sida/storej.

För de som inte lyckas få en svit, erbjuder Hotels.com en rabattkod med 7% rabatt, som också låter dig tjäna Hotels.com Rewards-nätter – DONOTDISTURB7 ****. För att hedra King 7 kan fans boka nu och börja planera sina drömmål för när resandet återvänder.

Svenskar vill komma iväg från pandemilivet

Hotels.com har skapat de nya ”Stör ej sviterna” efter forskning som visar att nästan två tredjedelar (63%) av svenskarna skulle vilja boka ett hotellrum för att undkomma pandemilivet och över hälften 58 % vill inget hellre än att få en kväll att titta på deras favorit TV-serie i fred. Svenskar erkände till och med att de var beredda att spendera SEK 1162 för en kväll av ”egentid” utanför hemmet. 

Två av tre (40%) av svenskarna säger att de behövt hantera fler avbrott under pandemin än i det normala livet, över en fjärdedel (28%) svarar att de störs varje timme de är vakna. Majoriteten (36%) säger att de oftast avbryts av sin partner, följt av sina barn (31%) medan hundar (17%) och katter (17%) inte ligger långt efter. 

Att öppna dörren för online leveranser (21%), arbeta hemifrån (25%) och att behöva hjälpa barnen med skolarbetet (21%) är bland de vanligaste avbrotten som lett till mindre ”egentid” under pandemin. Att titta på fotboll (37%), läsa (29%), laga mat (27%) och göra DIY (20%) är bland de hobbyers som avbryts oftast. 

Nästan hälften (49%) av svenskarna anser att det varit viktigare att ha kvalitativ ”egentid” under pandemin än innan och 61% erkänner att de har blivit mer irriterade till följd av att ha indre tid för sig själva. 43 % av svenskarna erkänner att de tagit en promenad eller till och med låst in sig i sina sovrum (22%) för att försöka få lite egentid. 

Villkor för erbjudandet:

*Extremt begränsat erbjudande, så länge lagret räcker. Endast 5 rum tillgängliga för bokning på varje hotell. Ett rum på varje hotell kommer att släppas kl. 10.00 varje dag från 10/5/21 till 14/5/21. Hotellen finns i Storbritannien, Frankrike, Sverige, Spanien och Norge och bokningar gäller för en natt den 29/5/21. Resebegränsningar kan gälla, kontrollera statliga råd innan du bokar och reser. Villkor gäller, besök sv.hotels.com/sida/storej  för mer information. Alla detaljer om prisdragningen för Eric Cantona att besöka en lycklig vinnare finns också på sv.hotels.com/sida/storej 

**SEK 205 är priset per rum för en natt. Max två gäster. Maximalt två gäster tillåtna i varje rum.

*** Undersökningen genomfördes av One Poll i april 2021.6,000 personer i 8 marknader ingick i undersökningen.

****https://sv.hotels.com/booking/coupon_terms_conditions.html?couponName=c..KTj0fr4PHmkxhLkiWd7M1A

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *