Satsa på hudvård med veganska ingredienser denna sommar!

hudvård för män

Den nya skandinaviska synen på hudvård är mer än minimalistisk, ekologisk och omsorgsfullt producerad. Hemligheten med de nordiska skönhetsrutinerna är att anpassa rutinen till årstiden och varje hudtyp och skapa en enkel ritual med naturliga ingredienser som ger huden lyster.

Colekt översätter sitt arv i sina produkter och bortom sina minimalistiska förpackningar inspirerade av färgen på Stockholms himmel och Strindbergs målning, Varumärket använder den svenska floran som en lekplats.

Hudvårdsprodukter från Colekt

Vi hittar i deras produkter ingredienser som rödalger, malveblad eller ekrötter som förvandlar skönhetsrutinerna till en medveten upplevelse.

Varje produkt är tänkt att användas och integreras i en daglig rutin och anpassas till en modern livsstil. Colekt hudvård skyddar huden mot blått ljus och föroreningar och har fördelar som åldersfördröjning och glödande hud.

Reject är en skönhetsolja som består av olika typer av naturliga oljor som ekrot, mandel eller makadamia ternifolia fröolja. Reject har även naturliga extrakt från olivblad som är rika på antioxidanter. Det är en boostande och åtstramande olja med naturliga fettsyror.

Reload är Colekts veganska ansiktsbalsam. Den har bjudit på bakuchiol som är växtbaserat och ett medvetet alternativ till retinol. Det är en återfuktande och perfektionerande kräm som minskar rodnad och irritation.

Retakes hemlighet är dess signaturingrediens, Witch Hazel Water, som har en lugnande effekt och ger huden en boost samt rengör med naturliga antioxidanter. Retake är avgiftande och uppfriskande med naturliga tensider, vitaminer och antioxidanter.

Redux Mallow Leaf Hand Balm är ett ljuvligt, potent, genomträngande balsam, packat med intensiv fukt. Redux Hand Balm hjälper till att lindra perioder av torr hud genom att släta ut händerna med en doftupplevelse.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *