Hur äter man utomhus med stil

hur man äter utomhus med stil

Äta utomhus kan man såklart njuta av året runt, men inför vår och sommar så kommer ofta lusten fram ännu starkare. Det blir allt varmare temperatur och allt fler timmar med dagsljus, och därmed blir det ännu mer inbjudande med att äta utomhus.

Det finns många olika saker man kan tänka på när man diskuterar hur man ska äta utomhus med stil. Det kan handla om ens klädsel och hur man dukar upp eller så är det snarare inriktningen på mat och dryck. På det stora hela så handlar det ändå om att ta tillvara på allt som finns omkring en för att skapa en unik och personlig upplevelse.

  • Om man planerar en picknick i parken, så har man många gånger möjligheten med att sitta ner vid ett bord. Då är det viktigt att man inte bara tänker på den egna bekvämligheten, utan även tar hänsyn till hur andra ska kunna njuta av sin picknick. Att ha med en mjuk filt i bagaget kan vara bra vare sig man ska sitta på en bänk eller på gräset. Det kan bli både bekvämt och mer stiligt med smakrik mat från en bra restaurang. Ät med ordentliga bestick och drick ur stabila glas. Engångsartiklar är sällan vare sig stiligt eller miljövänligt.
  • En stilig utomhus upplevelse kan man ordna med att packa en louis vuitton noe vintage med en flaska gott vin, mindre vattenflaskor samt frukt och ostar eller en god dessert. Det kan bli en enkel dejt, som ändå är romantisk. Kör till en lugn plats med vacker utsikt och njut utomhus av ert goda vin och er smaskiga dessert.
  • Uteserveringar börjar så smått göras i ordning inför säsongen och en typ av uteservering som man bör ge sig tid till är en takterass. Här kan man sitta och njuta av sin mat och dryck, men även av utsikten. Man har ofta inte samma möjlighet till det på en vanlig restaurang mitt i city, och därför är det lite mer unikt. Dessutom slipper man trafik av olika fordon och personer i närheten av där ni sitter.
  • Ställ till med en trevlig grillfest på hemmaplan. Ge grillmästaren ett stilrent grillförkläde, vantar och grillredskap. Se till att det finns välkomstdrink när gästerna dyker upp. Med en bra planering av grillfesten så är det möjligt för alla att njuta, både under tiden maten tillagas och under tiden man njuter av maten. Beroende på tid och plats, så kanske det kan vara passande med svag belysning och trevlig musik i bakgrunden.
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *