Hur du hittar bästa spabad för hemmet

utespa online

Spa både för inom- och utomhusbruk har blivit väldigt populära de senaste åren. Med den snabba tekniska utvecklingen under de senaste åren har spabad fått många nya funktioner som passar alla möjliga behov. Här tar vi fram några exempel på olika typer av spabad och var du hittar dem.

Var hittar man spabad online?

Spabad finns på många olika sajter online i dagens läge. En av dessa är Crystal bad & Spa som har ett stort utbud av prisvärda spabadkar av hög kvalitet. Dessa finns många alternativ oavsett om du söker dessa för inomhusbruk eller för att bada ute.

En oerhört intressant variant av spadbadkar är ett swimspa, där du både får ett komplett vattengym och spabad i ett. Här kan du antingen motionera och förbättra din hälsa eller bara koppla av och njuta. Ett swimspa har en lite annorlunda utformning än ett normalt spabad och här finns ett jet system som skapar en kraftig motström för simning. Ett riktigt intressant och mångsidigt spabadkar som blivit allt populärare!

Ett swimspa är ett bra träningsverktyg och även perfekt för den som vill lära sig simma i eftersom det inte är så djupt.

Vilka är bästa spabadkar på marknaden?

Det finns flertalet bra tillverkare av spabad i dagens läge. Flera av dessa har funnits med en lång tid på marknaden. Till de som kan rekommenderas hör världens största spabadsproducenter Cal Spas som funnits på marknaden i över 40 år. De var också först ut med att erbjuda spabad i Sverige.

Hos finska Crystal Fjord finns även många modeller av spabadkar av hög kvalitet med både sittbänkar och comfort sitsar. Nämnda aktör har över 20 års erfarenhet i branschen och har genom åren finslipat sina produkter till perfektion.

Avslutningsvis – tips när du köper spabad

En viktig detalj att hålla koll på när du jämför olika märken är vilken cirkulationslösning som används. Det kan vara bra att kolla upp energiförbrukningen och ljudnivån på denna innan du slår till.

Du bör också tänka över vilken storlek spabadet skall ha. Till vilka ändamål skall det användas? Är ni många som skall använda det samtidigt eller räcker det med en mindre storlek med ett par bekväma liggplatser istället?

Det finns också många massagemunstycken och inom detta område har utvecklingen varit snabb. Numera finns allt från fot-, axel-, rygg- och nackmassage med hjälp av allt från bubblor till virvlar och strålar. Kolla in så att det finns den typ av jetmunstycke som just ni föredrar.

Med bra planering kommer du att få en spaupplevelse till hemmet för många år framöver!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *