Hur du inreder med konstverk – Skapa livfulla väggar hemma!

hur du inreder med konst i hemmet

Det finns många sätt att inreda hemma för att göra det mer personligt och hemtrevligt. Här tipsar vi om hur du med hjälp av olika konstverk på ett enkelt sätt kan göra ditt hem mer trivsamt.

Konst har sin givna plats i varje hem och är ett utmärkt sätt att helt ändra känslan i ett hem. Vi är dock alla olika som personer med helt olika smaker och preferenser. Vissa har också ett naturligt intresse för inredning, medan andra kan behöva lite hjälp på vägen då det handlar om att få till ett trivsamt hem. 

Här kommer därför några tips för var du hittar snygga konstverk online just nu.

Snygga tavlor online

Det finns en del sajter online med snygga moderna konstverk. En av dessa är Desenio där du hittar tavlor och posters som är inspirerade av de trender och färger som är inne just nu. 

På Desenio finns prisvärda prints av hög kvalitet med motiv från det senaste inom design, inredning och mode. Varje månad släpper de också nyheter med det senaste gällande nuvarande trender och säsonger. 

En väldigt bra sak med denna sajt är att det också finns färdigt gjorda tavelväggar som du kan hitta inspiration från. Om det finns några av dessa som du gillar är det bara att klicka hem ett helt set av tavlor.

snygga tavlor och fotokonstverk på nätet

Inredningstips för mannen

Det som är speciellt bra med fotokonst och posters av denna typ är att priset är förmånligt och att det därför går att skifta motivet beroende på årstiden. Till sommaren vill du kanske ha mer uppiggande och klara färger, medan du till hösten gärna söker dig till varmare färger.

En gyllene regel då det gäller inredning är att våga. Det finns inget som är rätt eller fel gällande inredning. Det är du som skall trivas och om du lever helt ensam är det i slutändan endast dina egna önskemål och preferenser som är avgörande. 

Ta in konst i hemmet som gör att du mår bra. Även om vi alla har våra favoritfärger kan det ibland vara bra att även testa något nytt i färgskalan som bryter av från våra invanda mönster. Det har en uppiggande effekt på våra sinnen.

Tavlor för sommaren

För just denna sommar har Desenio Design Studio tagit fram en exklusiv fotokollektion som går under namnet Studio Azur. Denna kollektion består av fotokonst i toner av turkos, beige och pärlskimrande rosa.

snygg inredning hemma 2020

För den som aldrig testat på dessa färger i hemmet är detta ett av våra absolut hetaste tips för just denna sommar. Det finns en orsak till att det azurblå havet vid den franska rivieran är en av de mest klassiska av alla badorter i världen – även om just denna kollektion är fotograferad på den mexikanska solkusten.

Med hjälp av fotokonst som går i samma färger som du hittar där kan du skapa en källa för välmående i ditt egna hem!

Ett annat tips för den som önskar en snygg fotokonst till hemmet är fotokollektionen Studio Amara. Även denna kollektion är fotograferad av Desenio Design Studio och består av exklusiv fotokonst från Marrakech.

I kollektionen hittar du bland annat förgyllda kupoler, hantverk och valv i vackra pasteller. Allt det som vi kommit att förknippa med Marrakech och dess historiska omgivning. 

Vi har som bekant en förkärlek till vintagestil och i detta sammanhang kan vi tipsa om de underbara prints som du hittar hos årets sommarnyheter på Desenio. 

Bland dessa posters hittar du mängder av abstrakt konst i vackra färger som förgyller väggarna hos varje stilmedveten man. 

Satsa på trivsel i hemmet!

Som ni ser ovan kan konst på väggarna ge det lilla extra som får det kännas som hemma. Välj de motiv som du trivs med, men det är heller inget fel med att ta hjälp av andra om du söker efter inspiration.

Ovan har du fått några exempel på hur du enkelt kan få in vackra färger och designelement på väggarna i ditt hem för denna sommar. Våga variera och matcha olika kombinationer för att få fram stilen som just du vill ha. Lycka till med att skapa ditt eget drömhem!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *