Hur du skapar ett personligt brev snabbt och enkelt!

hjälp att skriva personliga brev

Om du någon gång sökt jobb har du säkert upplevt hur svårt det kan vara att få till ett bra personligt brev. Det bör ju vara både intresseväckande, personligt och samtidigt anpassat till det jobb du söker. Numera finns det dock riktigt bra hjälp att fås på nätet. Här berättar vi om unik och smart tjänst online som hjälper dig att skriva personliga brev.

Smart tjänst för personliga brev

Vi har alla fått mängder av tips genom åren om hur man skriver ett bra personligt brev. Nu finns också en smart tjänst online för personliga brev som hjälper dig på vägen. Det är företaget Cowrite som skapat denna tjänst som skiljer sig en hel del från vad vi är vana vid när det gäller mallar på nätet.

Du svarar helt enkelt på frågor om dig själv och det jobb du söker. Sedan skapar tjänsten förslag på ett personligt brev som är anpassat för dig och det jobb du söker. Ett oerhört snabbt sätt av få fram ett personligt brev av hög kvalitet på en väldigt kort tid.

Du kan välja bland flera förslag gällande vilken ton du önskar att ditt brev skall ha. Du kan också välja mellan personliga brev på svenska eller engelska. Bakom teknologin ligger avancerade algoritmer som lägger ihop dina svar med färdigskrivna texter från en stor databas. Dessa texter är skrivna av professionella skribenter och gör att de håller språkligt väldigt bra kvalitet.

Det tar runt enbart runt tio minuter att få till ett personligt brev med Cowrite. Något som såklart är välkommet för dig med ett fullspäckat program.

Ett bra personligt brev ökar chansen att kallas till intervju

Personliga brev är ofta avgörande för att kallas till intervjuer. Det är nämligen här du möjlighet att skräddarsy ditt brev till en specifik arbetsgivare. Ett bra personligt brev bör fånga läsarens intresse. Det bör också svara på frågan varför du söker jobbet och varför du är rätt kandidat. Det är viktigt att du håller brevet kort och effektfullt. Det gäller att komma ihåg att de flesta rekryterare har mängder av ansökningar att ögna igenom.

Ovan gav vi er några tips för hur du snabbt och enkelt kan få hjälp med att skriva ett personligt brev. Detta är en riktigt bra hjälp om du har svårt att komma igång. Kom ihåg att inget hindrar dig från att lägga till en personlig touch även när du använder dig av denna hjälp!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *