Hur köper man följare på Instagram

hur man köper följare på instagram

På Instagram är din följare din publik, din synbarhet och ditt verktyg för marknadsföring. Hur många följare du har avgör om du kan börja ta betalt för sponsrade inlägg eller om du kan bli en influencer. Smarta influencers vet hur viktiga deras följare är och lägger därför enorm vikt på att få fler följare på Instagram och andra sociala medier. Idag finns tjänster som hjälper dig att köpa följare på Instagram så att du kan få fler följare riktigt snabbt.

De 5 bästa webbplatserna för att köpa Instagram-följare

  • Sollowers – Bäst i Sverige
  • SocialBoss – Bästa internationella alternativet
  • Followerius – Utmärkt kundservice
  • PopularityBox – Snabb leverans
  • Liketron – Stora paket med många följare

Sollowers

sollowers

För svenska användare och företag är Sollowers det bästa alternativet för att köpa Instagram följare på nätet. Sollowers erbjuder prisvärda paket med leveransgaranti och har även en påfyllningsgaranti om du skulle tappa följare inom en viss tidsperiod. Detta är en trevlig bonus som gör det extra tryggt att beställa från just Sollowers.

Men det är inte bara deras fokus på garantier och kundservice som gör att Sollowers är nummer ett för dig som vill köpa följare och likes på sociala medier. Du får även riktiga följare när du beställer via dem. Sollowers använder riktiga konton som är aktiva vilket gör att risken att tappa följare efter köp minimeras.

Köp följare på Instagram.

SocialBoss

socialboss

SocialBoss erbjuder i princip samma tjänster och paket som Sollowers men fokuserar på kunder internetionellt istället för ett enda land. Köp Instagram följare här på samma sätt som på Sollowers, välj ett paket med antal följare och betala med kort.

Betalning sker via en säker server och varken SocialBoss eller Sollowers ber om ditt lösenord eller några andra kontouppgifter när du beställer. SocialBoss är hemsidan vi rekommenderar för alla utanför Sverige som vill köpa Instagram följare till ett riktigt bra pris.

Followerius

Followerius är en nyare hemsida som erbjuder liknande tjänster som våra topp 2 val. Även här kan du välja hur många followers du vill ha och betalning sker med kort. Followerius erbjuder garantier som liknar de hos Sollowers och är därför ett stabilt val om du av någon anledning inte skulle välja något av de två toppvalen. Det är lika enkelt att köpa följare som likes och kommentarer på denna sida, men eftersom sidan är väldigt ny finns inte många recensioner om dem online.

PopularityBox

Hos PopularityBox kan du köpa följare på Instagram och få dem levererade inom ett par timmar. Om du har köpt många följare kan din leverans dock dras ut över ett par dagar för att ökningen ska se naturlig ut. PopularityBox har också fler olika paket med olika antal följare att välja mellan. Deras kundtjänst pratar engelska och du köper riktiga följare from aktiva konton.

Liketron

Liketron är också en ny aktör på marknaden för köp av följare på sociala medier. Köp Instagram följare på Liketron på samma sätt som alla andra i vår lista. Du ser dina nya följare levereras inom ett par timmar och kan beställa flera tusen följare på Instagram på samma gång. Även Liketron använder sig av utdragen leverans om du köpt följare i stora paket med tusentals följare.

Varför är Instagram ett populärt verktyg för marknadsföring?

Nästan alla har idag minst ett Instagram konto. Detta gäller både ungdomar, äldre personer, företag och även kändisar. Eftersom nästan alla har ett konto på plattformen betyder det att du, med rätt verktyg och tjänster, kan nå miljontals människor genom att lägga upp ett inlägg på Instagram.

Företag använder därför Instagram för att marknadsföra sina tjänster eller annonsera nya produkter. De använder ofta influencers som hjälper företag att nå en bredare publik genom att betala för sponsrade inlägg. Det är enkelt att använda Instagram och så länge man lägger lite tid och energi på sitt konto kan vem som helst bli en influencer eller hjälpa sitt företag få fler kunder genom marknadsföring på Instagram.

Funkar det att köpa följare på Instagram?

Ja, det är definitivt något som fungerar. Och det fungerar riktigt bra. Det kan vara svårt att nå flera tusen följare på Instagram på kort tid om man inte råkar skapa ett inlägg som går viralt och sprids på alla sociala medier. Nya följare kommer att hitta dig och ditt konto om du lägger upp intressanta inlägg och är aktiv på Instagram, men den snabbaste metoden för att få fler följare, och med dessa synas mer, är att köpa Instagram följare.

När du får fler följare, köpta eller vanliga, så kommer dina inlägg att visas upp för fler personer som delar dina intressen. Är du ett företag syns dina inlägg för potentiella kunder som gillat andra inlägg som är relaterade til din produkt eller din tjänst. Genom att öka antalet följare på ditt konto ökar du alltså dina chanser att få ännu fler följare eftersom Instagram kommer att visa upp dina inlägg för fler personer som inte följer dig än.

Köp Instagram-följare – Vem passar den här tjänsten bäst för?

Influencers, företag, du som startat ditt eget varumärke, musikartister, fotografer. Listan med personer som denna tjänst passar för är lång. Alla vill ju ha en bredare publik och nå fler personer med sina inlägg. Artister vill bli upptäckta och få sin musik spridd, tillverkar du smycken vill du nå fler nya kunder och influencers vill ha så många följare som möjligt.

Det går självklart att långsamt bygga en publik på Instagram och få fler följare lite då och då när något av dina inlägg blir populärt och Instagrams algoritm visar ditt inlägg för fler personer på plattformen. Men den snabbaste och enklaste metoden för att få fler följare är att köpa Instagram följare från en av de många alternativen som finns på marknaden. Genom att köpa följare på Instagram kan du snabbt få tusentals nya följare för en billig peng och öka din synlighet på plattformen markant på bara ett par dagar. Sedan är det bara att börja kontakta företag och börja ta betalt för sponsrade inlägg.

Även företag som vill marknadsföra sina egna produkter och tjänster kan dra nytta av att köpa Instagram följare och synas mer. Eftersom Instagram är ett sånt kraftfullt marknadsföringsverktyg är det viktigt att vara aktiv på plattformen och ha så många följare som möjligt så att ditt företag kan använda Instagram för att nå fler potentiella kunder.

Vilka är fördelarna med att köpa följare på Instagram för ett företagskonto?

Alla framgångsrika företag vill synas så mycket som möjligt på så många skärmar som möjligt. Både för att marknadsföra det företaget gör eller säljer, men även för att vara top-of-mind när någon tänker på branschen företaget arbetar inom. Hur kan man då göra för att ett företag ska synas på så många skärmar som möjligt idag? Sociala medier.

Ditt företag eller ditt varumärke bör redan finnas på Instagram och antalet följare företagets konto har påverkar hur många fler potentiella kunder ni når och hur mycket mer ni syns bland rekommenderade inlägg. Du kan självklart lägga pengar på att köpa reklamplatser på sociala medier, men detta är både dyrare och en mer kortsiktig lösning. Att köpa Instagram följare och få mer organisk synlighet gör att du får en stabil grund att stå på när det kommer till att använda Instagram som marknadsföringstjänst. Det kostar dessutom mycket mindre att köpa följare än att köpa reklamplatser.

Varifrån kommer Instagram följarna jag köper ?

Alla tjänster vi recenserat ovan använder sig av riktiga konton för att följa dig när du har köpt ett paket med följare. Dina nya följare kommer från hela världen och det är helt slumpmässigt var just de följare du får kommer att komma ifrån. Denna slumpmässiga leverans at följare ser till att inget ser misstänksamt ut när du köper följarna via dessa tjänster.

Hur mycket kostar det att köpa Instagram följare?

Priset för att få fler att följa dig på Instagram beror på vilken hemsida du väljer att köpa ifrån och hur många följare du beställer. Hos vår favorit Sollowers kan du t.ex. köpa mellan 100 och 50 000 följare. 100 följare kostar bara några tior medan ett paket med tusentals naturligtvis kostar mer. Det smidiga med deras system är att du kan välja precis det antalet följare som du behöver.

Har du ett mellanstort företag och vill nå fler kunder? Köp 10 000 följare och se ett högre engagemang på din profil. Är du helt ny på Instagram och vill börja tjäna pengar som influencer? Då behöver du minst 5000 följare på Instagram för att börja ta betalt för sponsrade bilder och videor. Du kanske redan har tusentals följare men vill öka till en högre nivå för influencers? Då kan du enkelt välja precis så många följare som krävs för att du ska gå från micro-influencer till macro-influencer och nå din nya nivå på bara ett par dagar.

Ska jag betala för att få följare på Instagram?

Om du har ett företag och vill nå fler kunder snabbt eller om du vill tjäna pengar som influencer kan vi absolut rekommendera att du köper följare. Snabb leverans, enkelheten att få mer synlighet och det relativt billiga priset för det du får är definitivt värt investeringen. Det är få saker som påverkar hur framgångsrik din marknadsföring på sociala medier kan vara som hur många följare du har.

I kombination med att du är aktiv och skapar intressanta inlägg är dina följare de tre viktigaste faktorerna för att du eller ditt företag ska synas så mycket som möjligt på Instagram. En annan viktig del är att du vill ha en stabil ökning av följare hela tiden så att dina riktiga följare ser att du växer. Människor följer ofta andras exempel och om du har många följare är chansen att nya människor börjar följa dig mycket större.

köpa följare på instagram

Vanliga Frågor

Kan det skada mitt Instagram konto?

Tekniskt sett så finns det en liten risk att ditt konto kan påverkas av att köpa Instagram följare. Men de 5 alternativen vi har nämnt i denna artikel använder sig av säkra metoder för att eliminera den risken. Du får t.ex. stora antal följare levererade över flera dagar för att ökningen ska se naturlig ut och dina köpta följare kommer från riktiga konton.

Kan jag få följare levererade lite åt gången?

När du köper många följare på samma gång levereras dessa alltid lite åt gången. Du kommer inte helt plötsligt att ha 20 000 nya följare så fort du har betalat, detta hade sett väldigt misstänksamt ut och Instagram hade förmodligen reagerat genom att spärra ditt konto. De alternativen vi rekommenderar levererar ett fåtal följare per dag så att du inte riskerar att få ditt konto spärrat.

Kommer mina Instagram följare att försvinna efter köpet?

Det finns alltid en risk att köpa följare, precis som riktiga följare, försvinner med tiden. Men om du köper dina följare via Sollowers får du en påfyllningsgaranti som ger dig nya följare om du skulle tappa de följare du köpt. Det är en av anledningarna till varför Sollowers är vårt förstahandsval när det kommer till att öka dina Instagram följare.

Måste min profil vara öppen och offentlig?

Ja, för att du ska kunna köpa följare, likes, kommentarer eller andra saker via de tjänster vi rekommenderar kan du inte ha en privat profil. Dessa tjänster kan endast levereras om ditt konto är öppet och offentligt.

Slutsats – Köpa följare på Instagram

Den första saken många frågar sig när de hör om att köpa Instagram följare är: ”Funkar det verkligen?”. Och svaret är ett solklart Ja! Både företag och vanliga användare kand ra nytta av att köpa följare på Instagram. Som företag kan ni få fler kunder, synas mer och påminna allmänheten om vad ni säljer eller gör genom att synas på deras skärmar. Influencers kan dra nytta av att ha många följare genom att kräva mer i betalning för sponsrade inlägg. Det är dessutom vanligare att större varumärken väljer just macro-influencers när de letar efter nya samarbetspartners.

Nu när du vet det är det viktigaste att välja en aktör som faktiskt levererar det du betalat för och erbjuder garantier och en kundtjänst som hjälper dig med eventuella problem. Sollowers och SocialBoss är två alternativ som har exakt dessa fördelar och är de alternativ vi rekommenderar. Medan alla 5 företag erbjuder ungefär samma tjänster och liknande priset är Sollowers och SocialBoss de bästa alternativen på marknaden idag.

Medan SocialBoss fungerar för personer i hela världen, är Sollowers ett bättre val för oss svenskar. Du kan beställa mellan 100 och 50 000 nya följare åt gången via Sollowers och deras priser är bland de bästa på marknaden. Deras påfyllningsgaranti och trevliga kundtjänst gör att de är vår absoluta favorit när det kommer tikk att köpa följare på Instagram, Facebook eller andra sociala medier.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *