Hur man förbereder sig inför det nya året

Jag föredrar själv att först avsluta det gångna året med en ordentlig fest innan jag börjar processen med att se tillbaka på det som varit samt planera inför det som komma skall. Detta gör jag av flera olika orsaker.

Jag känner att det behövs ett tillfälle där man ”nollställer” allt innan man tar itu med följande projekt. Det kan man göra genom att festa riktigt ordentligt vid övergången till det nya året.

Det känns mycket enklare att ta sig an det nya först efter att man klart och tydligt markerat slutet på det gamla. Mina nyårslöften brukar därmed avges dagarna efter själva nyårsfestligheterna. Den närmaste veckan kommer vi därför till stor del att ägna oss åt olika knep för att sätta upp målsättningar, samt hur man håller dessa löften.

Naturligtvis har man vissa föraningar om de förbättringar man vill ha i sitt liv det kommande året om man är ambitiös gällande sina långsiktiga målsättningar. Men detaljplaneringen lämnar jag alltså tills efter nyåret.

Oavsett vad man väljer att göra är nyåret den perfekta tidpunkten att göra ett bokslut för sitt år och göra upp storslagna planer för sitt liv.

Om man väljer att planera för år 2018 redan ikväll finns nedan en nyttig video från Brian Tracy, en av världens ledande författare, föreläsare och utbildare inom personlig utveckling. Brian Tracy har bland annat skrivit en av de bästa böckerna inom personlig utveckling som jag läst, Prestera på topp: Nå maximal framgång i livet.

Med dessa ord önskar jag er alla ett gott nytt år!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *