Idag lanseras King C. Gillette – Gillettes nya satsning inom styling och skäggvård

gillette ny linje för män 2021

Idag har King C. Gillette premiär – ett helt nytt varumärke från Gillette som för första gången någonsin erbjuder ett komplett utbud av rakning-, styling- och skäggvårdsprodukter. Med andra ord alla de verktyg som behövs för en optimal groomingupplevelse hemma. 

För över hundra år sedan revolutionerade Gillettes grundare King Camp Gillette den dagliga groomingrutinen för miljontals män genom att uppfinna världens första säkerhetsrakhyvel. Nu blir King C. Gillette det första varumärket i norden att erbjuda rakning, styling och skäggvård i en och samma kollektion.

King C. Gillette

Med de bästa verktygen för hemmabruk, vill King C. Gillette hjälpa män att se ut, känna sig och vara sitt bästa jag dagligen.

– Alla män har sina egna stilar och ritualer som är personliga för just dem. Därför har vi kombinerat alla våra år av erfarenhet inom rakning med de bästa teknologierna inom rakhyvlar, hår- och hudvård för att skapa detta kompletta utbud av verktyg, accessoarer och vårdprodukter och därmed möta alla mäns behov för hemma-grooming, säger Gary Coombe, VD Gillette.

King C. Gillette

Tidlös design

Kollektionen från King C. Gillette har en tidlös design och förpackningar som förtjänar att lämnas synliga på badrumshyllan. I utbudet finns bland annat den ikoniska säkerhetsrakhyveln från 1901. Utbudet kan delas in i tre olika kategorier; rakning & precision, trimning och skäggvård.

King C. Gillette

Rakning & precision 

  • Double Edge Safety Razor med rakbladsrefill – en stilikon för skarpa kanter, 199 SEK*
  • Neck Razor – designad för halsens känsliga hud, 139 SEK*
  • Shave and Edging Razor – hyvel med 5 premiumblad och precisionstrimmer för skarpa kanter, 139 SEK*
  • Transparent Shave Gel – genomskinlig gel för precis styling, innehåller vitt te och aloe vera för återfuktning, 129 SEK*
King C. Gillette

Trimning 

  • Rakapparat – trådlös trimmer med 3 utbytbara kammar för alla skäggtyper, 399 SEK*
King C. Gillette

Skäggvård 

  • Skägg & Ansiktstvätt (350ml) – en uppfriskande rengöring med kokosvatten, arganolja och avokado, 129 SEK* • Skäggbalsam (100ml) – ett mjukgörande balsam med kakaosmör, 129 SEK*
  • Skäggolja (30ml) – med arganolja för mjuka och väldoftande strån, 129 SEK*

Doftnoter

De vårdande produkterna har omsorgsfullt utvalda dofter med toppnoter av bergamott, mandarin, ingefära, kardemumma, peppar- mint och rosépeppar.

King C. Gillette

I hjärtnoterna återfinns pelargon, bourbonolja, lavendel, salvia, jasmine och liljekonvalj, och basen består av tidlösa noter såsom patchouli, sandelträ, tonkabönor, cederträ och labdanum.

King C. Gillette finns att köpa i butik och online hos bland annat Åhléns och Lyko, från och med idag den 17 mars.

*Endast rekommenderade återförsäljningspriser. Faktiskt återförsäljningspris beror helt på återförsäljaren och återförsäljningspriser kan variera.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *