Inspiration: Den engelske gentlemannen

Idag hämtar vi inspirationen helt och hållet från den nylanserade kollektionen The Kingsman Collection. Det handlar således uteslutande om brittisk skrädderikonst i dagens inspirationsinlägg.

På den första bilden finns inspiration för en dag på kontoret, med en snygg dubbelknäppt, kritstrecksrandig kostym i spetsen. Det kryddar vi med min personliga favorit i kollektionen, klockan från Bremont i rött guld och armband i alligatorläder. En snygg portfölj hör även till en fullständig outfit och det hittar vi i Swaine Adeney Briggs bidrag till kollektionen.

PicsArt_1421304720243

Efter jobbdagen tar vi oss vidare på ett glas whisky. Till kvällens aktiviteter passar smokingkavajen alldeles utmärkt och för att understryka att det inte handlar om någon av årets viktigaste evenemang kan med fördel rutiga byxor användas, precis som i den ”lookbook” som publicerades tidigare.

PicsArt_1421423445100

Efter en tuff jobbvecka känns det bra att koppla av i en lyxig morgonrock. Samtidigt kan man passa på att anteckna sina lärdomar från veckan och planera för följande vecka. Notera det snygga anteckningsblocket från The Kingsman Collection.

PicsArt_1421423487446
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *