Inspiration till en fantastisk garderob

bygg upp en klassisk garderob av kläder

Vem drömmer väl inte om att ha garderoben fylld av designerplagg, lyxklockor och klassiska parfymer? I dagens inspirationsvideo från den exklusiva modesajten Mr Porter får man följa med den amerikanska skådespelaren och regissören Paul Feig när han förevisar sin garderob.

Att Paul Feig har resurser att röra sig med råder det inga tvivel om med tanke på alla de märken han visar upp i sin garderob. Med kostymer från Tom Ford, skor från George Cleverley och klockor från Rolex har han några av de märken som en person med en normal svensk inkomst endast kan drömma om. Parfymer som Penhaligon’s Halfeti EdP och Byredos Mister Marvellous EdP är i alla fall något som är mer tillgängligt för den som inte vill lägga en normal svensk månadslön på ett enskilt klädesplagg. (då tänker jag främst på kostymerna från Tom Ford)

Oavsett om man känner sig ha råd med dessa plagg eller inte, så fungerar videon i alla fall som en utmärkt inspiration för hur man kan bygga upp sin garderob. Som han nämner i videon eftersträvar han ha en tidlös garderob och det är även något som kan vara ambitionen hos de flesta av oss om man vill ha en garderob fylld av kläder som kan användas år ut och år in, utan att hela tiden behöva köpa nytt.

Nedan är videon med Paul Feig och hans fantastiska garderob.

Nyligen har en till inspirerande video från Mr Porter kommit ut där Aurel Bacs från Phillips Auctions rekommenderar fem favoritklockor bland klassiska armbandsur. Som vi nämnt tidigare har Mr Porter under kategorin Luxury Watches byggt ut sitt utbud med en imponerande arsenal av exklusiva märken under de senaste åren.

Bara under denna höst har vi fått se märken som Cartier, Vacheron Constantin och Roger Dubuis lanseras på avdelningen Luxury Watches. Sedan tidigare finns även märken som Breitling, Jaeger LeCoultre, IWC Schaffhausen och Officine Panerai i utbudet, något som gör att Mr Porter nu blivit en maktfaktor att räkna med även gällande exklusiva armbandsur.

Kolla in den inspirerande videon med Aurel Bacs nedan.

En sak till gällande videon med Paul Feig. Som ni kanske såg hade han en imponerande samling av käppar i sin garderob. Ibland får jag frågan var man hittar fina käppar nuförtiden. I veckan fick jag syn på detta set bestående av dessa 5 snygga Westminster-käppar från Eichholtz. Även om man är en bra bit ifrån Paul Feigs samling även med dessa käppar, så kommer man i alla fall en bra bit på vägen med detta set.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *