Inspirerande hemmakontor

Även om det materiella inte bör vara huvudsaken till att jobba hårt för att dra in pengarna till hushållet, kan det vara oerhört inspirerande att ha något sådant inkluderat som en del av ens långsiktiga planer. Även om det i dagsläget kan verka som orealistiskt att uppnå målsättningarna, kan redan tanken på  att man befinner sig i sitt drömscenario göra att det känns lättare och mer motiverande att successivt jobba vidare mot sina målsättningar.

I ens långsiktiga planer bör det även finnas utrymme för tankegångar kring den omgivning som man vill leva i när man uppnått sina drömmar. Ifall man har klara önskebilder gällande saker som t.ex. familj och boende blir det enklare att visualisera den framtid man önskar och därmed är det också lättare att jobba med kortsiktiga målsättningar och orientera sig bland de möjligheter och hinder som omger en i den närmaste framtiden.

Många skäms för att önska materiellt välstånd och skulle inte ens i misstag avslöja sina drömmar för sin omgivning. Det behöver man heller inte göra. Faktum är att det kan vara en bra strategi att hålla sina planer för sig själv, undangömt bland de egna anteckningarna. Det viktigaste är att man själv håller sig uppdaterad om vad man vill med livet för att inte tappa tråden.

I de anteckningar där man skriver upp sina drömmar om framtiden kan det vara en bra idé att klistra upp bilder även på sitt drömboende och andra materiella saker som man omger sig av när man väl nått sina drömmar. Det gör att allt blir mer konkret och ger ökad motivation även på kort sikt.

En sida som är väldigt bra att använda ifall man vill hitta inspirerande bilder för sitt framtida boende är Houzz. För tillfället sitter jag och drömmer om ett eget större hemkontor. Jag har alltid tyckt väldigt mycket om den traditionella stilen med bastanta träslag, blandat med skinnfåtöljer av hög kvalitet. Nedan finns lite inspiration från ovan nämnda sida.

Foto: Houzz
Foto: Houzz
Foto: Houzz
Foto: Houzz
Foto: Houzz
Foto: Houzz
Foto: Houzz
Foto: Houzz
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *