Internationella barberaren M Room öppnar sin första herrsalong i Sverige

M Room Berlin, Friseursalon für Männer, Rochstraße 16 Copyright: Viviane Wild, www.vivianewild.de., info@vivianewild.de, 0175-2319052

Hud- och hårvård för män har vuxit sig stort i Sverige. M Room, Europas största frisörkedja för män, är experter i området och har salonger i städer som Berlin, Miami och Seattle. Nu öppnar barberaren sin första herrsalong i Sverige. Det sker den 8 februari i Förvaltarens lokaler på Landsvägen 62 i Sundbyberg, Stockholm. Här kan kunder bli klippta, få skägget trimmat och huden uppfräschad – utan varken tidsbokning eller köande.

Inom hud- och hårvård för män, eller grooming, ökar efterfrågan på professionell hjälp med rakning eller ansning av skägg. M Room erbjuder klassiska barberar- /herrfrisörtjänster, såsom klippning, färgning, rakning, skäggvård och enklare ansiktsbehandling. Frisörkedjan har även en egen produktserie, M Groom, som enbart säljs i salongerna.

M Room grundades i Finland år 2008 av de prisbelönade barberarna Toni Kylätasku och Petri Sipiläinen. Idag finns drygt 60 salonger i sex länder och nu har turen kommit till Sverige.

– M Rooms devis är att vara ”More than a barber”. Vi erbjuder allt inom traditionell manlig grooming, med en känsla för dagens trender. M Room skiljer sig åt från andra barberare genom att erbjuda medlemskap som ger olika förmåner och att vi inte har någon tidsbokning. Med M Rooms app kan kunder själva se tillgängligheten på respektive salong, berättar Robert Rydell, barberare och representant för M Room i Sverige.

M Room valde Sundbyberg som första svenska etableringsort eftersom regionen växer snabbt, både i antalet invånare och företagare, och det finns bra kommunikationer.

– Att lokalerna i Banken vid Sundbybergs torg är nyrenoverade är självklart också ett stort plus för M Room. Förvaltaren, som är vår hyresvärd, har som ambition att förnya Sundbyberg och det känns roligt att få vara en del i det. De står för uppfräschningen av stadsbilden och vi fräschar upp de manliga invånarna, säger Robert Rydell.

Kostnadsfria herrklippningar under öppningsveckan

M Room öppnar den 8 februari på Landsvägen 62 i Banken vid Sundbybergs torg. Under öppningsveckan bjuder M Room på klippningarna för att så många som möjligt ska få prova hur salongen fungerar. Öppettiderna är måndag-fredag kl. 9-18 och lördag kl. 9-14.

Ordinarie pris för en drop in-klippning utan medlemskap är 380 kronor. Medlemskap finns i nivåerna Silver, Guld och Platinum och kostar från 3900 kronor för ett år. Då ingår obegränsat antal klippningar på M Rooms salonger samt rabatter på övriga tjänster och produkter ur företagets egen produktserie, M Groom. För söner upp till 12 år går det att köpa till ett sidokort till pappas huvudkort.

M Room-salong (1)

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *