IWC Schaffhausen lanserar nya Portugieser 2020 modeller via Augmented Reality

iwc augmented reality 2020

IWC Schaffhausen har en av de mest ikoniska armbandsuren på marknaden i sin kronograf Portugieser. Tidigare i år kunde vi berätta att denna förnyades med ett egentillverkat urverk.

Men IWC stannar inte där, utan de jobbar ständigt med att utvecklas och att genom innovativa grepp utveckla sina modeller av lyxklockor.

Portugieser 2020 Augmented Reality

IWC har under många år arbetat med 3D-teknik inom design och produktion för visualisering och tillverkning. De har utforskat Augmented Reality-lösningar sedan 2008 när de testade några av de mycket tidiga teknologierna på marknaden.

IWC lanserade också 3D-rörelse-AR-modeller i sina kataloger under 2014, så det är en innovation som de noga har övervakat och arbetat med de senaste åren.
 
Upplevelsen ger kunderna en god känsla för de volymetriska och övergripande estetiska egenskaperna hos IWC:s klockor. Volymkänslan och det lekfulla sättet som kunden kan förstora, rotera och se på varje vinkel i verket ger en övertygande, engagerande och överraskande upplevelse.

På IWC Schaffhausens hemsida kan ni själva gå in och utforska klockorna från varje vinkel.

iwc portugieser lyxklocka nyhet 2020

En upplevelse som IWC hoppas kommer att hjälpa kunderna när de utforskar nya Portugieser.
 
Bortsett från de mycket praktiska aspekterna av att förstå de fysiska attributen hos våra klockor, är denna kombination av AR / VR & Video, som vi gillar att kalla” Augmented Horlogerie ”, ett fascinerande sätt att hjälpa till att kommunicera våra kärnvärden i den emotionella världen som våra produkter lever inom. Detta är en av de mest grundläggande möjligheterna som erbjuds av vår Augmented Horlogerie-upplevelse, att transportera våra kunder till det mycket emotionella och stämningsfulla universum i kollektionen och allt som den representerar, säger Dominic Weir, Chief Digital Officer.

iwc Portugieser nyhet 2020
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *