Jacqueline’s är Stockholm innerstads nya vardagsrum

Jacquelines ny restaurang i stockholm

Nu finns goda nyheter för den som gillar att testa nya maträtter! Imorgon den 23:e oktober slår nämligen Vassa Eggen-gruppen upp dörrarna till Jacqueline’s – en samtida diner med influenser från Brooklyn och Tel Aviv. Besökaren välkomnas till en modern matupplevelse i centrala Stockholm där kvalitet och välbefinnande står i fokus.

Vassa Eggen-gruppens nytillskott Jacqueline’s tar sikte på att bli Stockholm innerstads självklara nav och bygger på idén om en ”all day restaurant”.

Jacqueline’s ny restaurang stockholm oktober 2020

Koncept som bygger på tillgänglighet

I en välkomnande, färgstark och vibrerande miljö på Malmskillnadsgatan 40, erbjuds brunch, lunch, middag och bar under ett och samma tak. Generösa öppettider med 145 platser och en avslappnad atmosfär gör Jacqueline’s till ett förlängt vardagsrum.

Jacqueline’s koncept bygger på tillgänglighet. Läget är en central del av erbjudandet och vi ser fram emot att sätta nya Sergelstan på kartan, där vi ser en dynamisk och livfull del av Stockholm ta form, säger ägarna Christian Olsson, Kristofer Sandström och Niklas Odin.

Jacqueline’s inredning restaurang stockholm

Meny och inredning hämtar inspiration från Brooklyn

Restaurangens ägare har hämtat inspiration till såväl meny som inredning från amerikanska, italienska och judiska traditioner under sina resor till Brooklyn. Restaurangen har bland annat samarbetat med Riccardo Buitoni, kock och restaurangägare från Brooklyn, för att ta fram ett unikt Pinsa-koncept: en kalljäst pizzasort som skiljer sig från det traditionella när det kommer till temperatur och tillvägagångssätt.

Stockholm har saknat ett ställe som Jacqueline’s – en modern restaurang med internationell prägel som med generösa öppettider utan att tumma på upplevelsen eller hantverket, säger Michelle Broman-Ek, restaurangchef.

Nya intressanta maträtter hos Jacqueline’s

Utöver Pinsa samsas paradrätter som Jacqueline’s flyers serverade på två- och trevåningsfat, Kyckling ”Waldorf” och Steak ”Tagliata” med inbjudande brunchklassiker som French Toast ”Jewish Baker” och Ice Cream ”Sundae” på menyn.

Här kan du kolla in menyn närmare och göra bokningar.

Bakom Jacqueline’s står Stockholm Krogbolag med restauranger som Vassa Eggen, Tennstopet, TAKO och Kommendören.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *