JÄGERMEISTER lanserar Streetwear-kollektionen BEST NIGHTS

jägermeister streetwear

BEST NIGHTS är Jägermeisters första internationella streetwear-kollektion och lanseras i Sverige samt i ytterligare 21 utvalda länder. Kampanjen för BEST NIGHTS stöds av den New York-baserade stylisten Bloody Osiris och en rad andra kreatörer från den internationella streetwear-scenen. Den limiterade kollektionen BEST NIGHTS finns tillgänglig från och med den 31 januari 2021 exklusivt via shop.jagermeister.se

En av dessa är den Svenska influencern, designern och entreprenören Lisa Anckarman.

Jag är så tacksam över att få vara en del av detta. Jag känner mig hemma och samtidigt lite överväldigad. Redan första gången jag såg kollektionen kändes det rätt.  Jag älskar hur kläderna sitter och det faktum att vi gjorde kampanjplåtningen i mitt vardagsrum i Uppsala. Både jag och Jägermeister är orädda sökare som inte tvekar att säga ja till en extra dans, säger Lisa Anckarman.

Lisa Anckarman i Jägermeister BEST NIGHTS Collection

Kollektionen BEST NIGHTS från Jägermeister

Kollektionen BEST NIGHTS kombinerar element från Jägermeister med element från urban streetstyle och nattliv i tolv exklusiva streetwear-plagg. På varje plagg finns koordinaterna till Jägermeisters huvudkontor i Wolfenbüttel i Tyskland – en unik och omisskännlig symbol samt en subtil referens till varumärket, som löper likt en röd tråd genom hela kollektionen. 

I produktionen har Jägermeister prioriterat högkvalitativa material. Tygerna är gjorda av 100 procent organisk bomull, certifierad i enlighet med Organic Cotton Standard (OCS) och varje plagg är tillverkat inom EU. En kamouflage-t-shirt har dessutom en specialfunktion som skapar en interaktiv upplevelse. Genom att använda ett AR-filter på Instagram kan användare låsa upp gömda element i trycket.

Optimistiskt budskap

De limiterade plaggen riktar sig till streetwear- och Jägermeister-communityt i hela världen. Varje produkt i kollektionen betonar vad en ”Best Night” med vänner innebär. Även om dessa kvällar ser annorlunda ut med anledning av den globala coronapandemin, vill Jägermeister skicka ut ett optimistiskt budskap om att vi förhoppningsvis kommer att kunna njuta av nattlivet tillsammans snart igen.

Jägermeister kommer dessutom att skänka en euro per beställning till det internationella kultur- och streamingkollektivet United We Stream, som engagerar sig i att stödja klubblivet under den pågående globala krisen.

BEST NIGHTS för oss samman 

Den internationella kampanjen för BEST NIGHTS backas av ytterligare modetalanger. Bland dessa ser vi rapparen och modefanatikerna Dalibor Stofan, också känd som DALYB (Slovakien), bloggaren och sneakerexperten Christopher Blumenthal (Tyskland) och ”världens troligen äldsta streetwear-talang” Alojz Abram, också känd som Gramps (Tyskland). 

På grund av den pågående coronapandemin är de internationella talangerna inte bara modeller för kollektionen, de har också producerat sina egna kampanjplåtningar. För de lokala fotograferingarna skickade Jägermeister varje person ett eget foto-kit. Deras tolkningar av BEST NIGHTS-kollektionen med deras egen unika stil kommer att visas som en del av den internationella kampanjen i både Jägermeisters och talangernas sociala kanaler. 

Den strikt limiterade kollektionen finns tillgänglig från och med den 31 januari 2021 i Sverige och 21 ytterligare länder i Europa, Nordamerika, Sydafrika och Asien (Taiwan). 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *