Japanska Di Ser’s kronjuvel “Kyara” lanseras i Sverige

di ser kyara exclusive japanes perfumes

Under mars månad lanserade det japanska nischparfymhuset Di Ser sina dofter hos svenska Gents, som endast fjärde globala försäljningssställe online. Nu utökas varumärkets sortiment hos ehandlaren ytterligare, med Di Ser’s kronjuvel “Kyara”.

Kyara är en oförglömlig och sofistikerad parfymupplevelse för personen som söker något naturligt och storartat. Doften är skapad av Yasuyuki Shinohara med rötterna i en tusenårig japansk kultur, baserad på Oud från en utdöd och väldigt sällsynt typ av agarträd.

Huvudnoterna i parfymen är ros, oud, indiskt sandelträ och patchouli som tillsammans skapar denna unika doft som konnässörer världen över längtar efter att få uppleva.

japansk parfym online

– Det är med stor glädje och spänning som vi lanserar denna exklusiva parfym, som är en av världens finaste. Kyara har en fantastiskt rik och djup doft, som samtidigt är både rak och diskret. Det är en ära att få ha den i sortimentet, säger Gents VD Jenny Rydhström.

10 799 kronor får köparen betala för detta exceptionella konstverk. Kyara är tillverkad med omsorg och efterfrågan bland parfymälskare är hög. Har man turen att äga denna doft är man minst sagt unik.

– Kyara innehåller den mest sällsynta typen av Oud, säger Denis Vasilije, doftexpert hos Gents. Vietnamesisk Oud är utdöd sedan länge, men det finns en mindre mängd i Japan som Di Ser har förvärvat och som utgör basen i Kyara. Jag är ytterst ödmjuk inför ett konstverk som detta, säger Denis.

Di Ser Kyara är en extrait de parfum, vilket är den högsta koncentrationen av rena essenser.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *