Modeikonen Julian Hernandez designar en unisex-kollektion tillsammans med NA-KD

julian hernandez na-kd kollektion

Den internationellt kända stylisten och modeikonen Julian Hernandez har bred erfarenhet av kunder och partners från några av Skandinaviens främsta profiler och artister. Nu är han aktuell med att designa sin första egna kollektion tillsammans med e-handelsjätten NA-KD. Kollektionen är inspirerad av 70- och 90-talet och finns nu på NA-KDs hemsida.

Julian Hernandez har arbetat med ett imponerande utbud av ledande varumärken som Calvin Klein, YSL, H&M, Bohoo Man, HUGO BOSS och Zalando. Han utsågs nyligen till en av Sveriges bäst klädda män av modemagasinet Café. Nu har Julian Hernandez designat en unisex klädkollektion för NA-KD.

Läs mer: Snyggaste sommarkläderna för män

– Det här är något jag har velat göra så länge jag kan minnas men intresset för en egen kollektion växte ännu mer när började blogga för massa år sedan. Nu är det äntligen min tur och jag är så stolt att göra det tillsammans med NA-KD. Jag är uppvuxen med kvinnor så för mig har kläder alltid varit genderless, bara ett sätt att uttrycka min personlighet på. Därför ville jag göra en kollektion som speglar mig och min personlighet, utan några ramar eller regler, säger Julian Hernandez.

Sommarens unisex mode är officiellt räddat. Julians exklusiva kollektion med totalt 24 produkter i jordnära färger har något som passar för alla tillfällen i prisklassen 199 – 1099 SEK. Kollektionen finns nu tillgänglig på NA-KDs hemsida.

Julian Hernandez kollektion samarbete med NA-KD

– Det är viktigt för oss på NA-KD att utmana gamla uppfattningar om vad som är manligt och kvinnligt. Vi strävar efter att vara en förespråkare för mångfald och jämställdhet inom modeindustrin och ser mycket fram emot att få släppa den här unisex kollektionen tillsammans med Julian. Kollektionen består av looks som passar för alla silhuetter och är skapad för olika kroppstyper, säger Sarah Krusell, CCO på NA-KD.

Kollektionen består bland annat av ett set i läder och virkat, kostymbyxor med tillhörande kavaj samt jeans i både klassisk blå färg och jordnära färger.

– Inspirationen bakom kollektionen är egentligen min egen stil, där jag blandar influenser från 70- och 90-tal, säger Julian Hernandez.

Om NA-KD

NA-KD lanserades i januari 2016 med ett mål att leverera de senaste trenderna till ett överkomligt pris. I nära samarbete med de största influencers i Europa har NA-KD snabbt etablerat sig som en ledande modeaktör för Millennials och Gen Z.

För närvarande har NA-KD över 15 miljoner månatliga besökare på NA-KD.com och 4 miljoner anhängare i sociala medier – vilket gör det till ett av de snabbast växande varumärkena i världen. NA-KD levererar de senaste trenderna globalt till mer än 100 länder varje månad.

Läs mer: Snygga vårkläder herr

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *