Juridisk rådgivning på nätet växer

jurist online

Ibland kan det vara så att du behöver hjälp med en juridisk fråga. I ett sådant scenario behöver du juridisk rådgivning. Det finns flera olika sätt att få juridisk hjälp och alternativen är många. Kanske söker du dig till en advokatbyrå eller juristfirma i din stad för att det känns tryggt med ett lokalt alternativ.

Nackdelen med detta är att advokatbyråer ofta är väldigt dyra. De har flådiga lokaler på bästa läge, betalar höga löner till sina välutbildade jurister och ägarna vill samtidigt maximera vinsten i så hög utsträckning som möjligt. Därför är dessa alternativ inte särskilt kostnadseffektiva men som tur är finns det idag alternativ där du får samma professionella hjälp men betalar betydligt mindre i arvode.

Juridik Online är den digitala enmannabyrån

Istället för att betala överpriser för en advokatbyrå finns det en jurist online som gör samma jobb fast för ett betydligt bättre pris. Juridik Online är en enmannabyrå med fullständig juristutbildning som erbjuder juridisk rådgivning på nätet. Den digitala juristbyrån håller kostnaderna nere genom att enbart finnas digitalt och därmed bibehålls såväl kvalitet som tillgänglighet för samtliga klienter.

I tillägg behöver kunder inte anpassa sig efter kontorstider. Ofta finns det inte tid under arbetsdagen och direkt efter jobbet kanske barnen behöver all uppmärksamhet. Därför erbjuder Juridik Online rådgivning också på lunchrasten och sena kvällar och anpassar sig alltid efter dina tidsbehov.  

Juridisk hjälp för privatpersoner

Den 100% digitala juridiska byrån fokuserar på juridisk rådgivning för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. För privatpersoner kan det handla om tvister/överklagan, skadeståndskrav, försäkringsrätt, testamente, samboavtal och äktenskapsförord. I dessa scenarion sparar du mycket pengar på att använda juridik online jämfört med att vända dig till en byrå i stan. 

Köp färdiga mallar för testamente eller gåvobrev eller hör av dig för rådgivning inför en stämningsansökan. Oavsett vilket kan du få hjälp på direkten och det till ett rimligt pris. Första konsultationen är dessutom alltid gratis. Det finns ingen anledning till att spendera massa pengar när du kan få samma hjälp till ett lägre pris och dessutom på dina villkor vad gäller tid och upplägg. Välj mellan fast arvode för hela uppdraget eller fakturering per timme.

Signera avtal digitalt och säkert med Kivra och BankID

En av de vanligaste tjänsterna som personer använder hos Juridik Online är att signera avtal digitalt. Vanligtvis behövs juridiska dokument skickas kors och tvärs över hela landet. Inte nog är det massa jobb för dig men det tar samtidigt mycket tid och är inte särskilt effektivt. Därför har Juridik Online istället sett till att bibehålla säkerheten men samtidigt korta ner tiden väsentligt.

Istället använder sig företaget av Kivra och BankID. Den digitala brevlådan i kombination med E-legitimation ger trygghet, en extremt hög säkerhet men det viktigaste av allt; juridiskt bindande avtal. Slipp fysiska papper och risken för urkundsförfalskning samtidigt som du sparar både tid och pengar. Givetvis omfattas all kommunikation av sekretess och all behandling av personuppgifter sker i enlighet med GDPR.

Välj bort allt krångel och var smart nog att välja Juridik Online nästa gång du behöver juridisk rådgivning på nätet. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *