Kopparberg Gin Strawberry&Lime finns nu även i Sverige

Kopparberg gin vår sommar 2020

I samband med solen och värmens intåg lanserar Kopparbergs Bryggeri storfavoriten Kopparberg Gin Strawberry & Lime på den svenska marknaden. Premiumdrycken är gjord på noga utvalda ingredienser och naturliga fruktsmaker som levererar en London Dry Style Gin med fyllig och balanserad smak.

Kopparberg Gin kom ut under år 2019 i Storbritannien och blev enligt KANTAR Top NPD (new product development) Launches årets mest framgångsrika dryckeslansering som enda dryck på listan. I UK och Irland finns också smakerna Kopparberg Gin Mixed Fruit och Kopparberg Gin Passionfruit & Orange som även de gjort succé.

Kopparberg Gin Strawberry & Lime

Kopparberg Gin Strawberry & Lime är vegansk och glutenfri. Den bär på en somrig och fruktig smak som passar alla festliga tillfällen och kan förtäras precis som den är. Den kan även med fördel blandas till härliga och läskande drinkar. Recept på drinkar finns längst ner i detta inlägg.

sommarens bästa gin 2020

Kopparberg Premium Gin Strawberry&Lime har 37,5% alkohol, och kommer i en 700 ml stor glasflaska. Drycken finns i Systembolagets beställningssortiment med artikelnummer 83486.

Nedan finns recept på sommarens bästa drinkar med Kopparberg Premium Gin Strawberry&Lime. (Klicka för att göra bilden större.)

sommarens bästa cocktails 2020
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *