Koskenkorva återupplivar mixade drinkar

Minns ni det glada 90-talet, med dess neonmode, ravemusik och ökända självlysande cocktaildrinkar? Det var lyckliga dagar. Men det var då, nu är nu. Det är dags att återvända till nutid och skapa en renässans för mixade drinkar. Drinkar som överraskar och chockar, som till exempel den nya trädgårdsmästarens drink.

Man kan inte tala om hälsa och alkohol i samma mening, så vi undviker ämnet, men inspirationen för denna drink kommer från den nya trenden med gröna mixade drycker. Vanligen innehåller inte dessa hälsodrycker alkohol, men om man har vägarna förbi New York, London eller vilken stor metropol som helst, kommer man att hitta de gröna hälsodryckerna på varje så kallad juicebar eller gym.

Hittills har inte drycken hittat ända fram till baren, men personerna bakom Koskenkorva Vodka är nu redo att ta de första stegen mot denna nya trend och uppmanar oss att vara modiga och frambringa denna drink på vodkarepertoaren. Här är ett exempel på recept:

En eller två shots av Koskenkorva Original. Färsk mango. Mandelmjölk. Honung. Riv upp några färska blad grönkål. En fjärdedels tesked spirulina, en av de hetaste hälsogrejerna ute på marknaden. Bitter som synden, men det rensar systemet. Lägg allt i en mixer och tryck på knappen. Detta blir till en drink. En väldigt grön sådan. Häll drycken i en burk, till exempel en honungsburk. Avnjut.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *