La Touffe löser den stressade Stockholmarens problem

Spillt på skjortan? Glömt slipsen hemma? Eller helt enkelt inte hunnit köpa din flickväns födelsedagspresent? Nu lanseras La Touffe, en flexiblare personal shopping tjänst som hjälper den stressade Stockholmaren i vardagen.

La Touffe är en ny Stockholmsbaserad personal shopping tjänst som startats av My Lundberg och Anna Nguyen. Företaget består av en stylistpool som hjälper dig med allt ifrån akuta expresslösningar till kundfokuserad styling och personal shopping.

Idén föddes i höstas när en kollega till de två unga entreprenörerna spräckte sina byxor på väg in på ett möte. Någon dag senare klagade en annan kollega på att hon aldrig hade tid att gå i affärer längre.

”Det finns någon slags uppfattning om att personal shopping är en ouppnåelig lyx som endast kändisar använder sig av. Vi vill slå hål på den uppfattningen och göra styling och personal shopping till något som alla kan ha råd med och möjlighet till”, säger My Lundberg, grundare av La Touffe.

”Vi tror att de som är i störst behov av personal shopping är den upptagna Stockholmaren som inte har tid eller intresse av att gå i butiker. Vår styrka är att vi tar butikerna till kunden, helt på kundens villkor som bestämmer var, när och hur. Genom La Touffe binder du inte heller upp dig till en specifik butik eller ett särskilt varumärke; vi har hela Stockholm som utbud och handelsplattform” säger Anna Nguyen, VD och grundare av La Touffe.

”Vi ser allt fler serviceföretag som poppat upp de senaste åren; Sellpy, Foodora, Urb-it etc. och vi tror att det är en naturlig utveckling av vår vardag. Många Stockholmare lever ett hektiskt liv med krav på flexibla och omedelbara leveranslösningar. Tjänsten är enkel att använda och vi anpassar oss helt efter kundens önskemål. Vill kunden till exempel ses för konsultation på sitt kontor så funkar det fint” fortsätter My.

I dagsläget finns tjänsten bara tillgänglig i Stockholm, men Anna och My hoppas kunna expandera till andra städer och länder.

Beställningar görs på La Touffes hemsida där kunden kan BOKA Express med leverans av max två plagg inom tre timmar för endast 250 kr i leveranskostnad. För beställning av fler plagg erbjuds BOKA Stylingen grundligare personal shopping med konsultation. Beställningarna gäller för leverans inom Stockholms tullar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *